Amine Edge - Dance

Amine Edge - Dance

Tarihler: 11 Mart 2016 Cuma ~ 11 Mart 2016 Cuma 11 Mart 2016 22:30

Yer: garajistanbul

Ücret: - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2016 ~ Mar 11, 2016
5 Aralık’ta Daniel Bortz ile başlayan FG DIGITAL serisinin sürpriz ismi, “G House” müziğin sembolü Amine Edge & Dance, Limits Off desteği ve FG 93.7 farkıyla 11 Mart'ta Garajistanbul’da!

Fransa’dan ışık hızıyla dünyaya yayılan özgün tarzlarıyla Soul, Funk ve Hip-House ‘un daha önce hiç duymadığınız karışımını ruhlarına katarak house müziğe yeni bir bakış açısı getiren Amine Edge & Dance ikilisi, 2012 yılından beri çıkardıkları parçalar ve canlı şovlarıyla dinleyenleri dans pistinde büyülemeye devam ediyor. Müziğin dahi isimleriyle çalışma fırsatı yakalayan ve Solomun, Carl Cox, Laurent Garnier gibi sanatçıların da desteğini alan ikilinin her parçası Beatport listelerindeki sıraları alt üst etmeye yetiyor. 

2013 yılında kendi plak şirketleri CUFF’ı kuran ve albüm hazırlıklarına tam gaz devam eden Amine Edge & Dance’ın gansgta-house stilini Garajistanbul’da yasıtacakları gecenin warm-up’ı ve after’ında ise diskonun özgün temsilcisi Discolog ve yeni nesil müziğin genç yeteneklerinden Furkan Kurt kabinin başında olacak.

-18 yaş sınırı vardır.- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde erkek/kadın oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmalarını önemle rica olunur.-Bilet satın alan katılımcılar, organizasyon tarafından çekilecek olan her türlü görsel ve video içeriklerinde görüntülenmeyi ve bu içeriklerin yayınlanmasını kabul etmiş olacaklardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT