Amsterdam Night Watch: Bernies Lounge

Tarihler: 07 Şubat 2009 Cumartesi ~ 07 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 39,50 TL, Öğrenci: 29,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2009 ~ Şub 7, 2009

www.myspace.com/bernieslounge
Hollanda Başkonsolosluğu’nun katkılarıyla hayata geçen Amsterdam Night Watch projesi, her ay Amsterdam’dan bir ekibi İstanbullu müzikseverlerle buluşturarak ve kültürler arası etkileşimin, müziğin evresel diliyle kurulmasına tanıklık etmeye devam ediyor. Mayıs ayına kadar sürecek proje kapsamında, Ocak’ta New Cool Collective, Şubat’ta Bernie’s Lounge, Mart’ta Fourtress ve Nisan’da Amsterdam Klezmer Band ve Far East Revisited GHETTO’da sahne alacaklar. Amsterdam’ın ‘Dünya müziği’ sahnesine kazandırdığı en önemli gruplardan biri olan Bernie’s Lounge, Hollanda Uluslararası müzik sahnesinin en aranılan müzisyenlerinden oluşan kadrosuyla Afro-Latin, Funk, Brezilya, Balkan müziklerini adeta bir hınzırlık içinde harmanlayarak güçlü bir dans müziği sunuyor.

Yaptığı birçok başarılı canlı performansla festivallerin gözde gruplarından Bernie’s Lounge, 2004 yılında Amsterdam’da gerçekleşen iki günlük Buena Vista Social Club konserlerinin açılış grubu olarak da sahneye çıktı. Lowlands gibi kitlesel festivaller dışında Fransa, İspanya, İtalya, Belçika, İrlanda ve Brezilya’da turneler yaptı. Kalabalık kadrosu ve güçlü müzikleriyle Bernie’s Lounge gecesi, Amsterdam Night Watch serisinin en ilgi çekici ve eğlenceli performanslarından biri olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT