Amy Winehouse Tribute

Amy Winehouse Tribute

Tarihler: 18 Mayıs 2017 Perşembe ~ 18 Mayıs 2017 Perşembe 18 Mayıs 2017 21:00

Yer: Dorock XL

Ücret: Ön satış fiyatıdır. 1. Kategori - 50.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2017 ~ May 18, 2017
Dünyanın en iyi Amy Winehouse Tribute’u ilk kez Türkiye’de!

MyWinehouse: Laura Jane Butler tüm dünyada adından 2013 yılında kazanmış olduğu İngiltere’nin En İyi Tribute Performansı ödülüyle söz ettirmeye başladı.

Fransa, Almanya, Belçika ve İsviçre başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde konserler veren Butler, Billy Ocean, Duran, Duran Clem Curtis ile beraber sahne almış; Paris Hilton, Barbara Windsor, Q Hotels parti ve özel gecelerinin de ilk akla gelen sanatçısı olmuştur.

Sesinin yanı sıra görünüşüyle de Amy Winehouse’a inanılmaz bir benzerlik gösteren Laura Jane Butler için otoriteler: ”Bir Tribute’dan daha fazlası…” demekte. Amy Winehouse’un babası Mitch Winehouse  “Laura kızıma o kadar çok benziyor ki sahne de onu izleyemiyorum” derken annesi Janis ise “Laura mükemmel bir kadın, gidin ve onu izleyin çünkü benim izlediğim en iyi Amy Winehouse Tribute’u” cümlelerini kullanmakta.

Amy Winehouse Foundation ve Winehouse ailesi tarafından desteklenen tek Amy Winehouse Tribute’u olan MyWinehouse, dünyanın en iyi ilk 10 tribute performansı arasında gösterilmektedir.

Laura Jane Butler, Back to Black, Rehab, Valerie, You Know I’m No Good, Stronger Than Me ve daha bir çok Amy Winehouse şarkısı ile Türkiye’de ilk kez Ankara ve İstanbul’da müzikseverler ile buluşacak.


- Ön Grup : 21:00- Konser başlangıç: 22:30 - Etkinlik ayakta düzende gerçekleştirilecektir.- 18 yaş sınırı vardır.- Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Bu etkinliğin bilet satışı herhangi bir fırsat sitesinde yapılmayacaktır.- Öğrenci biletleri, öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü öğrenci kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir. Aksi takdirde Tam Bilet ücreti tahsil edilecektir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizatör firma bilet fiyatı ve programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Konser alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Biletinizi etkinlik sonuna kadar saklayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT