Ana Moura

Tarihler: 07 Mart 2011 Pazartesi ~ 07 Mart 2011 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 34,00 TL - 2. Kategori: 28,50 TL - 3. Kategori: 23,00 TL - 4. Kategori: 17,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2011 ~ Mar 7, 2011

Ana Moura, Portekiz’in Ribatejo Bölgesi başkenti olan Santarém’de dünyaya gelir. Pek çok fado sanatçısının katıldığı bir yılbaşı partisinde sahne alır ve izleyiciler arasında yer alan fado ses sanatçısı Maria de Fe tarafından fark edilir. Bu geceden sonra Ana Moura, fado söyleyeceği ilk yer olan Sr. Vinho’da sahne alır. Burası Ana Moura’nın kariyeri açısından bir dönüm noktası olur.

2003 yılında ilk solo albümü “Guarda-me a Vida na Mão” sanatseverler tarafından beğeniyle karşılanır. Başarılı performansıyla birlikte sanatçı, dünyanın ünlü konser salonlarında sahne almaya başlar.

Avrupa’daki başarılı turneleri devam ederken, Ana Moura 2004 ‘te yayınlanan yeni albümü “Aconteceu” için çalışmaya başlar. “Aconteceu” çıktığında Ana Moura, New York Carnegie Hall’de sahne alması için davet edilir. Biletlerinin tümü kısa zamanda tükenen Ana Moura, bu salonda sahne alan ilk Portekizli sanatçı olma ünvanını da elde etmiştir.

Ana Moura, uluslararası başarısına paralel olarak artan izleyici kitlesi ile dünyanın pek çok yerinde sahne alır. Fransa, ABD ve Çin’de de sahne alan Moura, dünyanın en prestijli ödüllerinden birisi olan Edison Ödülleri’ne aday gösterilir. Ünlü Rolling Stones grubunun davetiyle 2007 yılının Haziran ayında 30 bin kişi önünde “No expectations” parçasını Mick Jagger ile birlikte seslendirir. 2006 yılı sonlarına doğru Ana Moura, 2007’nin ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek olan üçüncü albümü “Para Além da Saudade” için çalışmalara başlar. Sanatçının başarısı kendi ülkesinde de 2007 yılındaki Fundação Amália Rodrigues ödülünü kazanmasıyla birlikte devam eder.

2009 Ekim ayında çıkardığı dördüncü kaydı “Leva-me aos Fados” ile dünyanın gelmiş geçmiş en saygın fado sanatçıları arasında yer alan sanatçı, 7 Mart 2011 tarihinde seyircileri, fadonun büyüsüne kaptıracaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT