Ana Moura

Tarihler: 05 Mart 2014 Çarşamba ~ 05 Mart 2014 Çarşamba 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2014 ~ Mar 5, 2014
Ana Moura

Fado'nun güzel yıldızı Ana Moura, son albümü "Desfado"nun Avrupa turnesi kapsamında 5 Mart'ta CRR Konser Salonu'nda!

Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger ile aynı sahneyi paylaşan, 2007 yılında Amalia Rodrigues Vakfı tarafından verilen Fado'nun en büyük yıldızı ödülünü kucaklayan, Prince'in sesini ve şarkıcılığını öve öve bitiremediği Ana Moura, son albümü "Desfado"da dünyaca ünlü caz efsanesi Herbie Hancock ile kayıtlara girerken, yepyeni şarkılarını İstanbul'a getiriyor.

Ünlü fado şarkıcısı Maria de Fe'nin bir yılbaşı partisinde güzel sesini keşfettiği geceden beri, yıldızı tüm dünyada parlayan Ana Moura, 2003 yılında yayınlanan ilk albümü "Guarda-me a Vida naMão" ile kazandığı hayranlarının sayısını her geçen gün artırıyor. 2004 yılında ünlü New York Carnegie Hall’de sahne alan ilk Portekizli şarkıcı unvanını henüz ikinci albümüyle elde eden Ana Moura, kısa sürede Fransa’dan Çin’e kadar onlarca ülkede dünyanın en prestijli konser salonlarında sahne almaya başlamış genç bir Fado yıldızı...

Başarısını kendi ülkesinde de 2007 yılında “Amalia Rodrigues Vakfı” ödülünü kazanmasıyla daha yukarılara taşıyan Ana Moura, ünlü Rolling Stones grubunun davetiyle 2007 yılının Haziran ayında 40 bin kişi önünde “No Expectations” parçasını Mick Jagger ile birlikte seslendirerek tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken bir fado şarkıcısı olmayı başardı.

2009 yılında çıkardığı "Leva-me aos Fados" albümü piyasaya çıkar çıkmaz platin plak satışlarını geride bırakan Ana Moura, aynı yıl Paris’te verdiği konserde dünyanın en ünlü pop-rock efsanelerinden biri olan Prince’in övgülerini aldı. Son albümünün kayıtlarını Los Angeles’ta gerçekleştiren ve caz devi Herbie Hancock ile kayıtlara giren Ana Moura yeni albümünde bir Joni Mitchell şarkısı da söylüyor.

Ana Moura sesi ve tutkulu yorumu ile hem Fado geleneğinin en güzel şarkılarını, hem de caz müzisyenleriyle kaydettiği ve uluslararası bir şarkıcı olarak imza attığı yeni şarkılarını İstanbullu müzikseverlerle buluşturacak.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Gösteri başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT