Anathema Acoustic

Tarihler: 02 Kasım 2013 Cumartesi ~ 02 Kasım 2013 Cumartesi 22:30

Yer: Garajistanbul

Ücret: Ayakta - 47.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2013 ~ Kas 2, 2013

Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Anathema, Gold’N Strings etkinlik sersinin ilk konuğu olarak akustik bir konserle 2 Kasım 2013 Cumartesi günü Garajİstanbul’da yeniden İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor.

Kurulmasının üzerinden geçen 20 yılı aşkın bir süre içerisinde metal müzik dinleyicileri ile bu tarzın uzağındaki kesimi birleştiren tınıları, müziklerindeki duygusal atmosferi ve etkileyici canlı performanslarıyla tanınan Anathema son olarak “Weather Systems” albüyle bir kez daha karşımıza çıktı. Kariyerinin en başarılı albümü olan 2012 tarihli “Weather Systems” birçok ödüle layık görülürken, grup son yıl içerisinde dünya çapında verdiği konserler sayesinde hayranlarıyla buluşma imkanı yakalarken, yeni kitlelere ulaşarak dinleyici sayısını artırmayı başardı.

Gold’N Strings serisinin ilk konserinde bu kez Liverpoollu dostlarımız Vincent, Danny ve Lee’nin sesinden Fragile Dreams, Flying, Closer, A Natural Disaster, Deep, Lost Control, Forgotten Hopes, Far Away gibi parçaları akustik olarak dinleyebileceğimiz özel bir setle İstanbul’da sahne alacak. Anathema öncesinde ise Drama grubu akustik bir performans sunacak. Organizasyon Freebird Agency ve Vera Müzik.

Drama
Hikayesi Kadiköy'de 2008 yılında Kertenkeleler adıyla kurdukları müzik oluşumuyla başlayan ve bugün müzik eserleri üretmeye devam eden post-rock, indie etkileşimli müzik grubudur.

http://www.facebook.com/Dramabandtr?fref=ts
http://soundcloud.com/dramabandtr


- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 21:00'dır.
- Konser başlama saati 22:30'dur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT