Andy Stott (Live) + Demdike Stare

Tarihler: 27 Ekim 2017 Cuma ~ 27 Ekim 2017 Cuma 27 Ekim 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 59.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2017 ~ Eki 27, 2017
Nice müzik efsanesini yetiştiren Manchester’ın belki de son yıllardaki en önemli ismini; techno’ya yepyeni açılımlar, dub-techno’ya ise kimliğini kazandıran Andy Stott’u Türkiye’de ilk kez 27 Ekim’de Garaj’da izleyeceksiniz!

Aynı gecede Miles Whittaker ve Sean Canty’den oluşan bir diğer Manchester’lı kült proje Demidke Stare’le jungle, garage ve breakbeat techno’nun en çekici ve en karanlık seslerini Garaj’da duyabilirsiniz!

27 Ekim gecesi, elektronik müzik adına beklentinizi en yüksekte tutmanız gereken ve bu beklentinizin karşılığını bulacağınız bir İstanbul gecesi olarak kayıtlara geçecek.

ANDY STOTT

- Techno’da kalıpları yıkmak ve yeniden inşa etmek

Techno denince genellikle oluşan müzik algısını bir kenara bırakın. Andy Stott’un ne zaman ne şekle gireceği belli olmayan melodilere bir şair gibi hükmettiği, organik ve mekanik seslerin dünyanın 8. harikasına müzik formatında hayat verdiği techno sound’unun bir benzeri yok. Eğer techno bir sanatsa, Andy Stott da bu sanat akımının üstatlarından!

- Bir üstat, bir kaşif, bir müzik devrimcisi

2006 yılında Merciless’la başlayan Andy Stott diskografisi, her adımıyla daha da ikonikleşen bir kariyerin kilometre taşlarını barındırıyor. Luxury Problems’la 2012’de, Faith in Strangers’la 2014’te, Too Many Voices’la 2016’da dinleyicileri için daha da vazgeçilmez hale geliyor. Ambient, dub techno ve noise türlerine sınıf atlatıyor. Kapak tasarımından içeriğine birer şaheser sunuyor. 

DEMDIKE STARE

- Çok katmanlı, atmosferik, derinlemesine elektronik müzik

Manchester ve dolayısıyla İngiltere’nin garage, jungle, dub ve noise gibi elektronik müzik türleri için en önemli çıkış noktalarından biri olmasının sebeplerinden biri de Demdike Stare. Eğer deneysellikten söz ediyorsak, Demdike Stare’in atmosferik ve karanlık sularında kaybolmak gibisi yok!

- Formülize elektronik müziğin çok ötesinde

2010’da yayınlanan Liberation Through Hearing ve Voices of Dust’la türünün en başarılı örneklerinden kabul edilen iki albümün ardından, 2016’da yayınlanan Wonderland’le tahmin edilebilir elektronik müziğin fersah fersah ötesinde, dans pistlerini karanlığıyla abluka altına alan bir albüme imza attılar. Geçtiğimiz Mayıs ayında yayınlanan Savage Distort single’ı ise Savages’tan Jhenny Beth’in varlığıyla etkisinden kolayca çıkılmayacak bir tecrübe!

Elektronik müziğin zamansız, devrimci, kendi kurallarını yazan karanlık ve baştan çıkarıcı yanını temsil eden Manchester’lı ikonik prodüktör Andy Stott’ın Türkiye’deki ilk performansı! Ve yanında da Demdike Stare!

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT