Animated Shorts Hosteds By Özgül Gürbüz

Tarihler: 21 Eylül 2013 Cumartesi ~ 21 Eylül 2013 Cumartesi 20:30

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: 31.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2013 ~ Eyl 21, 2013

Animated Shorts ülkemizin sayılı kadın animasyoncularından Özgül Gürbüz’ün sunumuyla 21 Eylül Cumartesi akşamı yine Ortaköy’ün renkli ve enerjik mekanı Bloom’da gerçekleşecek.

Fil’m Hafızası İstanbul’daki sinefilleri ve sanatseverleri özel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Her ay farklı bir tema ve farklı bir konuk yönetmenle hazırlanan kısa film seçkisi ve eğlenceli müziklerle birlikte Tematik Gece, Eylül ayında da sizlerle. 

İlk kısa animasyonu Aşk ve Evlilik (2004) ile festival seyircisiyle buluşan Özgül Gürbüz, 2006 yılından beri Anima İstanbul’da çalışmalarını sürdürmekte. Yönetmenin son kısa animasyonu Flawless Life (2011) yurtiçi ve yurtdışında kazandığı birçok başarının ardından Tematik Gece seçkisinde seyirciyle buluşacak.

Özgül Gürbüz ile tanışma ve sohbet etme imkanı bulacağınız, geceye özel küçük sürprizlerin tadını çıkaracağınız ve gecenin sonunda müthiş bir parti ile dansa doyacağınız bu etkinliğin mekan sponsorluğunu Bloom, medya sponsorluğunu Base Post ve Beyogluin.com üstlenirken, dünyanın önde gelen özel medya eğitim kurumlarından SAE Enstitüsü proje desteği sağlıyor.

Bir Fil’m Hafızası organizasyonu olan Animated Shorts hosted by Özgül Gürbüz biletlerini web sitesinden, satış noktalarından ve etkinlik akşamı Bloom’un girişinden temin edebilirsiniz. Bu özel etkinlik için biletler sınırlı sayıdadır.

Peau de Chien (2012)
Nicolas Jacquet / 14’ / Fransa 

Her şeyin karnelerle alınıp satılmaya başlandığı kıtlık zamanında açlıktan kemikleri derisine yapışan bir köpek karnını doyurmak için bir karne peşine düşer.

Benjamin’s Flowers (2012)
Malin Erixon / 12’ / İsveç

Kafkaesk dünyasını küçük bir odaya sığdıran Benjamin kendi varoluşunu, gerçekle fantezi dünyası arasında bir noktada sorgulamaya başlar.

Kick-Heart (2013)
Masaaki Yuasa / 12’ / Japonya 

Lady S. ile Masked Man M.’in şiddetli ve örtülü aşkı, güreş ringlerinden kiliseye kadar uzanan delişmen bir aşk hikayesidir.

Oh Willy… (2012)
Emma De Swaef, Marc Roels / 16’ 42’’ / Fransa

Kötü bir haberle annnesinin yaşadığı nüdist topluluğa yıllar sonra geri dönen Willy, annesinin ölümünün ardından hiç istemese de maruz kaldığı bu ortamda fantastik bir maceraya atılır.

Don’t Go (2010)
Turgut Akaçık / 3’ 51’’ / Türkiye

İnsanlar tarafından gözle görülemeyen bazı yaratıklar kedilerin en iyi dostudur ve bu dostlar kedilerimizin oldukça çılgın hamleler yapmalarına neden olur.

Flawless Life (2012)
Özgül Gürbüz / 4’ / Türkiye

Kusursuz bir hayat için neler gereklidir? Tüm eksikler tamamlandığında vurucu dokunuşu yapacak olan son parçanın nereden geleceği hiç! belli olmaz.

Finger’s Tale (2013)
Luca Schenato - Sinem Vardarlı / 4’ / Türkiye

Tokyo’da canı sıkılan parmaklar sıcak bir günde güzellik salonu, kola şişeleri, yakuzalar ve satırlarla dolu bir maceranın içine atılırlar. 

Dimanche (2011)
Patrick Doyon / 10’ / Canada

Pazar günleri hep aynıdır. Sabah anne-baba kiliseye gidilir, sonra büyükannenin evinde sıkıcı akraba toplantılarına. Bir Pazar tüm bunları değiştirecek bir şey olur.

366 Tage (2012)
Johannes Friedrich Schiehsl / 12’ / Germany

Sosyal hizmetli olarak çalışan Patrick için yardımına koştuğu hastalara karşı kayıtsız kalması mümkün değildir. Ancak, insanlara destek olurken teknik davranmayı öğrenmek zorundadır. 

İçine Kaçan Kız (2012)
Işık Dikmen / 4’ / Türkiye

Meditasyon yaparken üçüncü gözü açılan bir kız kendi içinde tarifsiz bir yolculuğa çıkar. Bu film “tüm regl ağrılarına” ithaf edilmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT