Anita Doth

Tarihler: 09 Şubat 2013 Cumartesi ~ 09 Şubat 2013 Cumartesi

Yer: 360istanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apartmanı Kat: 8 No: 163 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42 – 43 / 0533 691 0 360

Web: http://http://www.360istanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2013 ~ Şub 9, 2013

Anita Doth ve DJ Nils Van Zandt’ın yeni single’ı canlı olarak tüm dünyada ilk kez 360istanbul’da!

90’lı yılların başında müzik listelerini alt üst eden hitleriyle akıllara kazınan 2Unlimited grubunun güzel solisti Anita Doth, 360istanbul’da limitsiz eğlenceye hazırlanıyor. Bu özel gecede Anita Doth, ünlü DJ, Nils Van Zandt ile yeni çıkardığı “Ain’t Gonna Wait on Love” single’ını lansmanından sonra tüm dünyada ilk defa canlı olarak 360istanbul’da sevenleri için söyleyecek. 9 Şubat Cumartesi gecesi bu muhteşem etkinliğe ev sahipliği yapacak 360istanbul’da dans ve eğlence sınır tanımayacak.

“There is No Limit”, “Get Ready for This”, “The Real Things”, “Twilight Zone”, “Tribal Dance”, “Let The Beat Control Your Body” hitleriyle tüm dünyayı dans ettirdiler. 90’lı yıllarda hitleriyle akıllara yer eden dünyanın ünlü ikilisi 2Unlimited grubunun solisti Anita Doth, parlayan yıldızı ile senelere meydan okuyor. Ocak 2013 sonunda DJ Nils Van Zandt ile hazırladığı yeni single’ını lanse eden güzel sanatçı, yeni parçasını tüm dünyada ilk defa 360istanbul’da canlı olarak seslendirecek. Anita Doth ve DJ Nils Van Zandt ile Avrupa’nın vazgeçilmez dans müzikleri, 9 Şubat Cumartesi gecesi 360istanbul’da müzikseverleri bekliyor.

Bu özel gecede güzel sesiyle dansa ritim katacak Anita Doth’a eşlik edecek isim, Hollandalı ünlü DJ, Nils Van Zandt. Genç yaşta büyük başarı kazanan ünlü DJ, müzik kariyerinde Pitbull, Neyo, Agnes, Coolio, Sahara, Snoop Dog ve Carl Prit gibi sanatçılar için yazdığı şarkı sözleri ve remixlediği parçalar ile adından sıkça bahsettirdi. Son olarak Anita Doth ile 26 Ocak 2013 tarihinde çıkardıkları yeni singleları “Ain’t Gonna Wait on Love” daha ilk haftasında büyük beğeni topladı. Yeni single’larını 9 Şubat Cumartesi gecesi eğlencenin adresi 360istanbul’da ilk defa canlı paylaşacak iki ünlü isim, hit parçalar ile geceyi unutulmaz yapacak.

“Ain’t Gonna Wait on Love” parçasını dünyada ilk kez canlı dinleyenlerden biri olmak istiyorsanız, 9 Şubat gecesi Hollanda’nın en iyi iki isminin coşku dolu performansına tanıklık edin. 360istanbul’da yerinizi alın, müziksiz kalmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT