Anjelika Akbar - Gündoğarken

Tarihler: 27 Şubat 2012 Pazartesi ~ 27 Şubat 2012 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Fulya Sanat

Ücret: Tam 34.00 TL, Öğrenci 19.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Fulya Sanat Gişe

Adres: Hakkı Yeten Cad. Selenium Plaza 10 C Fulya Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 215 60 37-38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2012 ~ Şub 27, 2012

“Ölümle sona eren yaşamın kendisidir, anlamı değil...”

Serhan Şeşen’i 26 yaşında sonsuzluğa uğurlarken, onu sevenlerin yakasında ve kafasında Oruç Aruoba’ya ait bu cümle vardı. Serhan okuduğu kitapta bu cümlenin altını çizerek bir şey demek istemişti kuşkusuz. Yaşamın süresinden ziyade içine sığdırılan anlamdı, o süreye kattıklarındı önemli olan.

Bizler de o cümlenin izini sürdük sonra. Önce bir dernek kurduk, adı Serhan Şeşen Müzik, Felsefe ve Yaşama Saygı Derneği. Serhan’ın hayattaki iki önemli tutkusunu; müziği, felsefeyi bir de attığı her adımda belirleyici olan ‘saygı’yı ön planda tutmaktı amaç bunu yaparken. İnsan kadar doğaya da, tüm canlılara da, toprağa, suya, havaya, tüm bir yaşama duyulan saygıydı kastedilen.

Ve sonra dedik ki, biz Serhan Şeşen’in doğum günü olan 27 Şubat’ı “Yaşama Saygı Günü” olarak kutlayalım artık. Bu onun yanımızda olmadığı dördüncü doğum günü. Serhan’ın doğum gününü 27 Şubat Pazartesi akşamı saat 21.00 ’da Fulya Sanat Merkezi’nde “Yaşama Saygı Günü” adı altında kutlayacağız.

Besteci-piyanist Anjelika Akbar ve Grup Gündoğarken o akşam Serhan için seslendirecekler tüm parçalarını. Bu konserden elde edilen gelir derneğin kuruluş amaçlarını gerçekleştirmek üzere kullanılacaktır.

Yaşama saygıyla bağlı herkesi bekliyoruz.

- 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üstü bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT