Anjelique’de Dünyaca Ünlü Dj’ler

Tarihler: 13 Ağustos 2009 Perşembe ~ 13 Ağustos 2009 Perşembe - Saat: 24:00

Yer: Anjelique

Nereden Alınır: www.istanbuldoors.com

Adres: Muallim Naci Cd. Salhane Sk. No:5 Ortaköy/İstanbul Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 327 28 44 – 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2009 ~ Ağu 13, 2009
Anjelıque’de Dünyaca Ünlü Dj’ler
Yaz gecelerinin keyfini büyüleyici manzarası eşliğinde çıkardığımız Anjelique, müdavimlerini dünyaca ünlü DJ’ler ile buluşturmaya bu yaz sezonunda da devam ediyor.

ANJELIQUE’de 13 Ağustos Perşembe gecesi Sharam performans sergileyecek.
İstanbul Doors Restaurant Group’un Ortaköy’de eğlence severlerle buluştuğu ve üç ayrı katında eğlenceyi keyifle bütünleştirdiği mekanı Anjelique, DEEP DISH’in üyesi SHARAM’ı 3 kez konuk etmeye hazırlanıyor .

4 kez Grammy Ödülleri’ne aday gösterilen ve Grammy Ödülü kazanan Deep Dish’in üyesi olan, İran doğumlu Sharam Tayebi,10 yıldan uzun bir süre için Birleşik Devletlerin en başarılı dans ikilisinden biri olmuştur

Clubbing hareketinin Türkiye’de miladını yazan, her gelişleri olay olan, çaldıkları müzik bütün yıl konuşulan, İran asıllı Ali “Dubfire” Shirazinia ve Sharam Tayebi’den kurulu dünyaca ünlü DJ ve prodüktör ikili DEEP DISH, günümüz elektronik müzik dünyasının en önemli isimlerinin başında geliyor.

Haziran Ayında Tom Novy ile başlayan Dj partileri, 13 Ağustos’ta Sharam ile devam ediyor. 13 Ağustos gecesi Anjelique’de saat 00.00 da başlayacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek Sharam performansına Boğaz manzarası eşlik edecek.

Timeout Miller Yeme İçme Ödüllerinde 2002 yılının “En İyi Gece Kulübü”, 2005 yılının “En İyi Barı” ve 2007 yılının “En İyi Yazlık Mekanı” seçilen Anjelique; büyüleyici atmosferi ile yaz günlerinin tadını Boğaz manzarası eşliğinde lezzetli yemekler, keyifli sohbet ve eğlenerek çıkarmak için ideal.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT