Anthony Strong

Anthony Strong

Tarihler: 23 Şubat 2016 Salı ~ 23 Şubat 2016 Salı 23 Şubat 2016 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 60 yaş üstü - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2016 ~ Şub 23, 2016
Yetenekli piyanist ve şarkıcı Anthony Strong dinleyicisini caza doyuracak. İngiliz Centilmen’in konseri 23 Şubat’ta CRR’de.

"Anthony Strong öncelikle bir besteci, piyanist ve şarkıcı, sonrasında ise ‘İngiliz centilmeni.’ Onu tanıyanlar, bu yakıştırmayı yadırgamayacaklardır. Onu piyanosunun başında, jilet gibi takımının içinde ışıldarken görenler, onun enerjisiyle dinleyicisini etkileyen ve aynı zamanda eğlendiren bir centilmen olduğunu anlayacaklardır. 1984 Croydon doğumlu Anthony Strong’un piyano çalışında ‘swing’ var, vokali ise oldukça ‘havalı’. İlk albümü Guaranteed!’i 2009’da çıkaran Strong kısa sürede dikkatleri üzerinde toplamıştı. 2011’de Friday Night Is Music Night programına ünlü Shakespeare oyuncularıyla birlikte çıkan müzisyen giderek daha fazla görünürlük kazandı. 2012’de Laughing in Rhythm albümü çıktı ki burada Yardıma Muhtaç Çocuklar adına Jessica Hynes ile düet yapıyordu. Turne 25 Avrupa şehrine uzandı ve Anthony Strong, efsane blues gitaristi B.B. King ile Paris’te 12 defa sahne aldı. 2013 Ocak’ında Parisli ünlü plak şirketi Naive Records, Anthony Strong ile anlaşma yaptığını duyurdu ve aynı yıl Stepping Out albümü piyasaya çıktı. Albüm Almanya’nın Amazon Caz ve ABD’nin iTunes listesinde ‘1’ numaraya yükseldi. Bu başarı Strong’un “yeni, büyük yetenek” olarak lanse edilmesine neden oldu. Giderek büyüyen turneleri dört kıtada 26 ülkeye kadar uzandı ve Strong’a ün kazandırdı. Genç piyanistin 2015’te çıkan son albümün ismi "On a Clear Day". Bu yeni albüm aslında ‘eski tarz’ ama asla eskimeyecek olan bestelerden oluşuyor. Caz standartlarından klasiklere, Stevie Wonder’ın erken dönemlerinden Motown hitlerine, Strong’un kişisel beğenilerinin bir seçkisi.. Ama nasıl yorumlandığına gelecek olursak, ‘eski’ sözcüğünü cümle içinde kullanmak mümkün değil. On a Clear Day, son derece taze, enerji yüklü ve pozitif dokunuşlarla dolu. İngiltere’nin üç büyük müzik okulunda başlayan kariyerinde Anthony Strong önce klasik müzik eğitimi görmüş, sonra caz piyanosuna dönmüş. Oscar Peterson ve Bill Evans takıntısının yanına Frank Sinatra, Mel Torme ve Nat King Cole da eklenince, biraz da doğal olarak piyanosunun yanına sesini de eklemiş.. Ama eğitiminin yanında, 9 ay boyunca Jerry Lee Lewis’in bir müzikalinde ‘dublörlük’ etmesi onun bugün bulunduğu noktaya, sahneye ve seyircisine mutlak hakimiyet düzeyine taşımış durumda. Anthony Strong’u görmek ve dinlemek için sabırsızlanmaya başlayabilirsiniz."

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT