Apparat Band

Tarihler: 15 Aralık 2011 Perşembe ~ 16 Aralık 2011 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 16 Aralık - 50.00 TL - Ayakta 15 Aralık - 44.50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2011 ~ Ara 16, 2011

15-16 Aralık 2011

Sascha Ring ya da bilinen ismiyle Apparat bu sefer grubu Apparat Band ile Babylon sahnesine konuk oluyor. Shitkatapult plak şirketinin sahibi Berlinli prodüktör, ambient müzik ve teknoyu birleştirdiği sıradışı tarzıyla hem canlı performansları hem de DJ setleriyle öne çıkıyor ve hayran kitlesini peşinden sürüklüyor.

İlk olarak 2004 yılında John Peel Session’a çıkarak ismini duyaran Sascha Ring, bu programda yayınlanan parçalarını Silizium EP adı altında 2005’de yayınladı.

2003 senesinde Ellen Allien ile beraber “Berlinette” albümüne imza atan yetenekli prodüktör, 2006 senesinde bu sefer Ellen Allien ile beraber çok ses getiren “Orchestra of Bubbles” albümünü yayınladı.

2009 senesinde ise ünlü Fransız elektro ikilisi Modeselektor ile güçlerini birleştiren Apparat, bu ikiliyi de yanına alarak Moderat ismi adı altında Bpitch Control plak şirketinden aynı isimle bir albüm yayınladı. Yeni proje Moderat’ın büyük başarısı yla beraber grup, bir çok büyük klüp ve festiivalde performans gösterdi.

2009’da Qwartz Dancefloor ödülünü de kapan Apparat, en son kült label !K7’den çıkardığı DJ Kicks toplama albümüyle gündeme geldi. Apparat yeni sezonda Babylon’a canlı grubuyla beraber 2 gece üst üste konuk olacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT