Asmalı Showcase

Tarihler: 09 Şubat 2012 Perşembe ~ 09 Şubat 2012 Perşembe - Saat: 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2012 ~ Şub 9, 2012

Babylon’da “Asmalı Showcase”

Babylon 9 Şubat Perşembe akşamı İstanbul alternatif müzik sahnesinin son dönemdeki en heyecan verici gruplarını ağırlamaya hazırlanıyor. Gecenin açılışımı benzersiz canlı performanslarıyla ses getien Hayvansaray yapacak, sonrasında Kim Ki O kadrosunun da içinde yer aldığı elektronik müziğini çok farklı bir tarzda yorumlayan Soft Gates canlı performanslarıyla Babylon sahnesine konuk olacak. Gecenin kapanışı ise son dönemde bir fenomen haline gelen, annelerin en sevdiği grup Haossaa’dan gelecek.

Haossaa
Etiketsiz, tasasız, sahnesiz, ışıksız, adaba aykırı sesler... Annenizin favorisi haossaa sinirinizi almak için bu kez Babylon'da!

Soft Gates
Grandmaster Flash'in analog davul ritmini, minimalism ve histeri ile pekiştirip insanı derin düşüncelere daldıran Soft Gates, hülyalı bir klüp müziği yapmakta.

Hayvansaray
Hayvansaray bir oluşumdur. Hayvanların koştuğu, her müzik türüyle coştuğu… Tembel hayvan gibi düşünen, kelimeleriyle dans eden ben ki; ruhundan kükreyen. Var mı beni dinlemeye gelen?” Hayvansaray’ın kendini anlattığı bu cümleler onun anlatılmaz yaşanır bir tecrübe olduğunun sinyallerini veriyor gibi. Çünkü önceden Sinir Harbi adlı işiyle de tanınan Deniz Bolayır’ın tek kişilik projesi Hayvansaray’ın müziğini yaratan hayal gücü pek sınır tanımıyor. Rap, punk, country, folk… Farklı hayvanların ruhlarına girip, bedenlerinden anlattığı anekdotlar her kimyadaki müzikte kendilerini yenileyebiliyorlar. Seyirciler Hayvansaray’ın içinde yaşayanın bir sincap mı, bir hayvansever mi, yoksa bir müzik dehası mı olduğunu merak ededursun, onun ünü kulaktan kulağa dolanarak canlı performanslarını benzersiz bir yerde konumlandırıyor.

21:30 – 22:20 Hayvansaray
22:40 – 23:30 Soft Gates
23:50 – 00:20 Haossaa
00:30 After Party by Berk Çakmakçı @Babylon Lounge

- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.
- 20:30 Kapı Açılış






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT