Athena Akustik

Tarihler: 31 Mart 2017 Cuma ~ 31 Mart 2017 Cuma 31 Mart 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Tam - 90.00 TL Öğrenci - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2017 ~ Mar 31, 2017

Ülkemizin punk ve ska sahnesinin en başarılı, enerjik konserleri ve çarpıcı videolarıyla hayran kitlesini gün geçtikçe artıran grubu Athena, sahne üstü ayakta konseriyle Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında 31 Mart’ta Zorlu PSM Ana Tiyatro'da olacak!

Hakan ve Gökhan Özoğuz Kardeşler tarafından 1987'de kurulan Athena, 20 yılı bulan kariyerini 1998'de yayınlanan Holigan albümüyle başlattı. Skalonga ve Senden, Benden, Bizden gibi şarkılar geniş bir kitleye ulaşırken albümünü adını veren Holigan, taraftar gruplarının değişilmez marşlarından biri haline geldi. İlk albümden kısa bir süre gelen Tam Zamanı Şimdi'de yer alan 12 Dev Adam ise Türk Basketbol Milli Takımı ve ülke basketboluyla özdeşleşti.

Üçüncü albüm Herşey Yolunda ve özellikle içindeki Öpücük, Sende Yap ve Bak Takılmana gibi şarkılarla başarısını sürdüren grup, Eurovision 2004'te Türkiye'yi For Real adlı parçayla temsil etti. Bu yarışmada Avrupa'nın pek çok ülkesinden dinleyicinin desteğini alarak 4. olan Athena, bunun ardından içinde For Real'ın da bulunduğu bir EP'yle Avrupa turnesine çıktı ve  5. albümü US'u da aynı yıl yayınladı. Grubun kendi adını taşıyan ve Kime Ne'yle ön plana çıkan albümünü Nirvana'nın Breed'ine Türkçe sözlerle yazılan Köpek'i içeren İT adlı EP izledi. Bu süre boyunca enerjik canlı performansları ve renkli kişilikleriyle de dikkat çeken grup, albümlere bir süre ara verdi.

Dönüşünü 2010'da Pis adlı albümle yapan Athena, özellikle Serseri Mayın ve Arsız Gönül şarkılarıyla ülke çapında olağanüstü başarısına kaldığı yerden devam etti. Frank Sinatra'nın My Way isimli şarkısına yaptıkları Ben Böyleyim cover'ı da grubun özgün tarzıyla yakaladığı başarıyı pekiştirdi. Şimdilik son albümleri ALTÜST'ün çıkış şarkısı Kafama Göre de grubun bugüne kadar yaptıklarının bir manifestosu gibiydi. 2016'nın başında Bülent Üstün'ün kült karakteri Kötü Kedi Şerafettin için çekilen animasyon filminin jenerik müziğini besteleyen Athena, son olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan Ses Etme klibiyle ülke çapında bir kez daha ses getiren bir işe imza attı.

26 Kasım'da da akustik konseriyle ağırladığımız Athena, Zorlu PSM tarihinin en kalabalık ve ses getiren konserlerinden birine imza atmıştı. Başarılı grup, alışkın olduğumuz unutulmaz performanslarından birini sergilemek üzere 31 Mart'ta bir kez daha sahne üstü ayakta konseriyle Zorlu PSM Ana Tiyatro'ya geliyor!

- Etkinlik sahne üstü ayakta olarak gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT