Atılgan Gümüş ve Önder Bali Quartet

Tarihler: 19 Şubat 2008 Salı ~ 19 Şubat 2008 Salı - Saat: 21:30

Yer: JC`s İstanbul Jazz Center

Ücret: Bar: 28,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İstanbul Jazz Center, www.istanbuljazz.com

Adres: Çırağan Cad. No.48 - Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2008 ~ Şub 19, 2008
ATILGAN GÜMÜŞ VE ÖNDER BALİ QUARTET
Atılgan Gümüş 1976 yılında Hatay’da doğdu.1996 -2000 yılları arasında İstanbul Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünündeki eğitiminin yanı sıra yine İstanbul Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı şan eğitimini tamamlayarak iki bölümden de başarıyla mezun oldu. Kahraman Nasirov Dance Studio’da üç yıl süreyle dans eğitimini tamamladı. 1996-2000 yılları arasında Kenter Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro Fora, Özel Prodüksiyon ve Yayla Sanat Prodüksiyon’da ve son olarak da Tiyatro Kedi’de farklı oyunlarda rol aldı. Halen Tiyatro Kedi’de iki farklı müzikalde oynamakta; Yeşim Salkım ile Casablanca Müzikali’nde, Müzikaldeki Hayalet’de ise Deniz Türkali ve Demet Tuncer ile başrolleri paylaşmaktadır. Atılgan Gümüş, 1999 yılında kurduğu Grup Garsongs ile bu güne kadar 1400’e yakın konser gösteri performansı sergilemiştir.

Önder Bali; 1938 yılında Istanbul`da doğdu. Istanbul Belediye Konsevatuarı’ndan mezun olduktan sonra Sehir Armoni Orkestrası`na klarnetci olarak giren Önder Bali 1971 yilinda aynı orkestraya sef oldu ve bu görevi 1985 yılına kadar sürdürdü. Aynı yıl İstanbul Şehir Tiyatroları Genel Müzik Direktörlüğüne atandı. Bu görev suresince Lüküs Hayat, Kesanlı Ali Destanı, Kuşlar ve Evita gibi onemli müzikal ve operetleri yönetti. Öğrencilik yıllarında Cemal Resit Rey, Ferdi Statzer, Resit Abet, Orhan Borar, Ekrem Zeki Un gibi hocalardan aldığı eğitimini meslek yasamında Serif Yuzbasıoglu ile birlikte sürdürdü. Sehir Armoni Orkestrasındaki görevinin yanı sıra özel orkestra da kuran Önder Bali, pek çok sanatçı yetiştirdi, televizyon programlarında uzun yıllar orkestrası ile konserler verdi, Uluslararası pekcok festivale katıldı, orkestra yönetip konserler verdi. Halen Tiyatro Kedi’nin Müzik Direktörlüğünü ve Orkestra Şefliğini yapmakta olan Önder Bali yaz aylarında da Neco, Fatih Erkoc ve Ricci Benson ile Bodrum Marina’da çalışmaktadır.

Atılgan Gümüş ve Önder Bali Quartet 5 Şubat’da İstanbul Jazz Center’da “Aşk Var mı” ile başlayacakları Konsept Konser’ lerinde aşk üzerine yazılmış şarkılar eşliğinde “Aşk’ın Varlığı” nı seyirci ile birlikte sorgulayacak, şarkılardan ve izleyenlerden yardım alarak gece boyunca çözmeye çalışacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT