Atiye

Tarihler: 27 Mayıs 2010 Perşembe ~ 27 Mayıs 2010 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu hayal kahvesi Gişe

Adres: Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A-B Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2010 ~ May 27, 2010

Türk ve Avrupa kültürü ile iç içe büyüyen Atiye bu iki kültürün birleşimi, üstün yeteneği, oryantal ve R&B kolajıyla kendine özgü bir türe imza attı. Henüz 20 yaşında olmasına rağmen gösterdiği bu performansın nedeni bebekliğinden itibaren yaşadığı müzik dolu dünyasıdır.

Dans koreografilerini kendisi yapan, albümündeki bestelerin ve sözlerin çoğunu kendi başına yazan Atiye ilk parçası “Don’t Think” ile internet ortamında büyük ilgi çekti. İlk albümünü 17 yaşında yayımladıktan sonra 2006 Kral TV Müzik Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan kadın sanatçı ödülünü kazandı. Değişik ülkelerde yaşamanın getirdiği bir sonuç olarak 5 dili rahatlıkla konuşuyor.

İkinci albümünü 2009 Mart ayında Sony Music etiketi ile çıkaran Atiye “Muamma”, “Salla” ve Teoman’la düet yaptığı “Kal” adlı şarkılarıyla geniş kitlelere ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor.
18 yaş sınırı vardır.

www.hayalkahvesibeyoglu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT