Aura

Tarihler: 21 Mayıs 2013 Salı ~ 21 Mayıs 2013 Salı 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2013 ~ May 21, 2013

Proje ne kadar yeni gözükse de grup elemanlarının birlikteliği 90lı yıllara dayanmaktadır. Ankara Devlet Konservatuvarı çıkışlı bu dört müzisyen kendi doneminin parlak tromboncularından. İlk konserlerini TRT Ankara Radyosunda seslendiren grup üyeleri yurt içinde ve yurt dışında bir çok yarışmada ödül almıştır. Hollanda’nın Rotterdam kentindeki Slide Factory Avrupa Trombon festivaline de katılan grup üyelerinden Ozan Çelikel Antalya Devlet Operasında trombon sanatçılığı görevini sürdürürken Rotterdam’da caz eğitimi almış ve şu an Antalya’da yaşıyor .

Cem Güngör Bilkent Senfoni Orkestrası trombon grup şefi ve aynı zamanda doktora programının yanı sıra Ankara ve İzmir’de eğitmenlik yapıyor. Ekin Eti Cumhurbaskanlığı Senfoni Orkestrası’nda ve Ankara’da çocuklarla müzik alanında gönüllü projeler yürütüyor. Bulut Gülen ise Berkley Music’deki eğitiminden sonra yurda dönmüş ve bir çok projede yer alıp aynı zamanda Ankara Devlet Konservatuvarı Caz Bölümünde eğitmenlik yapıyor.

Gruba konserde müzik dünyasının yakından tanıdığı davulda Ediz Hafızoğlu piyanoda Ercüment Orkut ve kontrabasda Ozan Musluoğlu eşlik edecek.

Bulut Gülen (tb),
Ozan Çelikel (tb),
Cem Güngör (tb),
Ekin Eti (tb),
Ercüment Orkut (p),
Ozan Musluoğlu (b),
Ediz Hafızoğlu (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT