Ayhan Günyıl: İspanyol Yağmuru

Tarihler: 07 Nisan 2011 Perşembe ~ 07 Nisan 2011 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2011 ~ Nis 7, 2011

AYHAN GÜNYIL ``İSPANYOL YAĞMURU`` ADLI YENi ALBÜMÜ İLE MASK LIVE MUSIC CLUB’DA

Bundan tam 3 yıl önce kendisini, bizleri hayallere sürükleyen ``SKYLIGHT`` albümü ile tanımıştık. Günyıl`ın üç yıldır Türk Hava Yolları’nda da durmaksızın çalınan şarkıları dünyanın tüm ülkelerine uçan sayısız yolcunun hafızasında da yerini aldı.

Ayhan Günyıl; Tarkan, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nilüfer gibi sahnelerin dev isimleriyle de yıllardır kendi yolculuğunda ışığına ulaşmış bile...

``İSPANYOL YAĞMURU`` adın verdiği yepyeni albümünde; Kenan Doğulu`dan Murat Aziret`e, İsmail Soyberk`ten Mert Türkmen`e, Alaattin Deniz’den Ufuk Yıldırım`a kadar ünlü isimler eşlik ediyor. Ülkemizin en önemli ve en tanınan müzisyenlerinden biri olan Ayhan Günyıl`ın "İSPANYOL YAĞMURU" adını verdiği ikinci solo albümü kendi yapımış şirketi ``M&A PRODUCTION`` etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini aldı.

1996 yılından bu yana Türkiye müzik endüstrisinin en etkin isimlerinden biri haline gelmiş ``Ayhan Günyıl`` ülkemizin Tarkan, Ajda Pekkan, Nilüfer, Hande Yener, İzel gibi dev isimlerine de hem sahne performanslarında hem de albüm kayıtlarında gitarıyla eşlik ediyor. Günyıl`ın "İSPANYOL YAĞMURU" adlı yeni çalışması sanatçının farklılığını yine ortaya koyuyor. Bu yeni albüm Flamenko ve Latin ezgileri taşıyan duygusal Akdeniz melodileri ile bizleri hayallere sürükleyen alternatif bir çalışma olarak karşımıza çıkyor. Kenan Doğulu`nun "Yaparım Bilirsin" adlı şarkısının da GÜNYIL tarafından yeniden yorumlandığı albümde toplam 11 şarkı yer alıyor.

Prodüktörlüğünü yine sanatçının kendisinin yaptığı "İSPANYOL YAĞMURU" albümünde yer alan şarkılarda birçok değerli müzisyenin de emeği var. Yaklaşık 1 yılda tamamlanan albümde Kenan Doğulu, Alaattin Deniz, Murat Aziret, Ufuk Yıldırım, Mert Türkmen, İsmail Soyberk, Ali Tolga Demirtaş, Murat Ejder, Başar Dikici, Onur Nar, Derya Kadayıfçı, Murat Matthew Erdem, Levent Demirbaş, Serhat Ersöz, Çağrı Kodamanoğlu, İstanbul Strings Yaylı Grubu da sihirli elleri ve nefesleriyle yer aldı.

18 yaş sınırı vardır.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT