Ayhan Günyıl

Tarihler: 25 Nisan 2012 Çarşamba ~ 25 Nisan 2012 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Mayotte

Ücret: 1. Kategori - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mayotte Gişe

Adres: İstiklal Cad. No:65 Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 24 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2012 ~ Nis 25, 2012

1971 yılında Almanya’da doğan ve eğitimine Almanya’da başlayıp, Türkiye’de devam eden sanatçı, 15 yaşından beri gitar çalıyor. Çok değerli müzisyenler Raffi Arslanyan ve Yurdaer Doğulu'dan gitar dersleri alarak kendini müziğe hazırlayan sanatçı, 1992 yılında dönemin popüler ismi Banu Kırbağ'ın orkestrasında sahne çalışmalarına başlayarak ilk profesyonel adımlarını attı.

Albüm enstrümanisti olarak ilk kaydını 1996 yılında yapan ve o tarihten itibaren Türkiye'nin en ünlü sanatçılarının albüm kayıtlarında aranılan enstrümanistlerden biri olan Ayhan Günyıl, Yaşar'dan Tarkan'a kadar pop müzik piyasasının en ünlü isimlerinin yanında yer aldı. Ayhan Günyıl Gitar Atölyesi adı altında kurmuş olduğu özel Gitar dershanesi olan sanatçının şimdiye kadar birçok öğrenci yetiştirdi. Gitarıyla hayat verdiği şarkılarına, Deniz Seki’den Tarkan’a, İzel’den Cihan Okan’a kadar birbirinden ünlü isimler eşlik ediyor. Piyasanın en çok tanınan gitaristlerden biri olan Ayhan Günyıl Skylight (Gökyüzü) albümüyle ışığını hepimizle paylaştı.

Sanatçının ilk solo albümü Skylight (Gökyüzü), 2007 yılının kasım ayında tüm müzik marketlerde yerini aldı. 1996 yılından bu yana albüm enstrümanisti olarak adını duyuran ve Türkiye'nin dev isimlerine hem sahne çalışmalarında hem albüm kayıtlarında gitarıyla eşlik eden Ayhan Günyıl, çocukluk yıllarında başlayan gitar aşkını Türk pop müziğinin büyükleriyle beraber olgunlaştırdı.

THY (Türk Hava Yolları)’nda iki buçuk yıldır çalınmakta olan Günyıl’ın şarkıları böylelikle tüm dünya ülkelerine uçan sayısız yolcunun kulağında var olmakta ve aynı zamanda ülkemizin müzikal alanda tanıtılmasına vesile olmaktadır. Tarkan’ın “Gitti Gideli” adlı şarkısının Günyıl tarafından yeniden yorumlandığı albümde, 11 şarkı yer alıyor. Yaklaşık 1.5 yıllık bir çalışmanın sonucunda tamamlanan albümde, Tarkan, Deniz Seki, İzel, Cihan Okan sesleriyle, Ufuk Yıldırım, Nurhat Şensesli, İsmail Soyberk , Birkan Şener, Mehmet Akatay, Bülent Altınbaş, Hüsnü Şenlendirici, Bora Dicle, Gürkan Çakmak, Gürkan Özkan , Deniz Atalay, Bahadır Tatlıöz, Serdar Barçın, Mert Türkmen, Volkan Öktem, Gündem Yaylı grubu sihirli elleri ve nefesleriyle yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT