Ayhan Günyıl

Tarihler: 22 Ekim 2008 Çarşamba ~ 22 Ekim 2008 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Studio Live

Ücret: 15,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studio Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No:17 Kat: 2-3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (212) 244 77 12 - www.studiolive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2008 ~ Eki 22, 2008
AYHAN GÜNYIL`DAN HAYALLERE SÜRÜKLEYEN BİR GİTAR YOLCULUĞU!

Şarkılarıyla hayallere yolcu ediyor… Tarkan’dan Sezen Aksu’ya,Ajda Pekkan’dan Nilüfer’e kadar sahnenin dev isimleriyle kendi yolculuğunda çoktan ışığa ulaşmış bile… Gitarıyla hayat verdiği şarkılarına, yepyeni albümünde Deniz Seki’den Tarkan’a,İzel’den Cihan Okan’a kadar birbirinden ünlü isimler eşlik ediyor. Piyasanın en çok tanınan gitaristlerden biri olan Ayhan Günyıl şimdi Skylight (Gökyüzü) albümüyle ışığını hepimizle paylaşıyor. Sanatçının ilk solo albümü Skylight (Gökyüzü), Mega Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde...

1996 yılından bu yana piyasada adını duyuran ve Türkiye`nin dev isimlerine hem sahne çalışmalarında hem albüm kayıtlarında gitarıyla eşlik eden Ayhan GÜNYIL, çocukluk yıllarında başlayan gitar aşkını Türk pop müziğinin büyükleriyle beraber olgunlaştırdıktan sonra şimdi yepyeni bir albümle bizlerle paylaşıyor. Tarkan, İzel, Ajda Pekkan gibi bir çok ünlü sanatçının orkestrasında gitar çalan GÜNYIL’ın SKYLIGHT albümü, bugüne kadar biriktirdiği deneyimlerini farklı müzik kültürleriyle harmanladığı alternatif bir çalışma olarak karşımıza çıkıyor.

1971 yılında Almanya’da doğan, eğitimine Almanya’da başlayıp Türkiye’de devam eden sanatçı, 15 yaşından beri gitar çalıyor. Çok değerli müzisyenler Raffi Arslanyan ve Yurdaer Doğulu`dan gitar dersleri alarak kendini müziğe hazırlayan sanatçı, 1992 yılında dönemin popüler ismi Banu Kırbağ`ın orkestrasında sahne çalışmalarına başlayarak ilk profesyonel adımlarını atmış. Albüm enstrümanisti olarak ilk kaydını 1996 yılında yapan ve o tarihten itibaren Türkiye`nin en ünlü sanatçılarının albüm kayıtlarında aranılan enstrümanistlerden biri olan Ayhan Günyıl Yaşar`dan Tarkan`a kadar pop müzik piyasasının en ünlü isimlerinin yanında yeralmış... Ayhan Günyıl, birçok değerli sanatçının albüm kayıtlarında ve orkestrasında çalışmalarını sürdürüyor.

Tarkan’ın “Gitti Gideli” adlı şarkısının GÜNYIL tarafından yeniden yorumlandığı albümde 11 şarkı yer alıyor. Prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı albümünde yer alan şarkılarda birçok değerli müzik insanının emeği var. Yaklaşık 1.5 yıllık bir çalışmanın sonucunda tamamlanan albümde, Tarkan, Deniz Seki, İzel, Cihan Okan sesleriyle, Ufuk Yıldırım, Nurhat Şensesli, İsmail Soyberk , Birkan Şener, Mehmet Akatay, Bülent Altınbaş, Hüsnü Şenlendirici, Bora Dicle, Gürkan Çakmak, Gürkan Özkan , Deniz Atalay, Bahadır Tatlıöz, Serdar Barçın, Mert Türkmen, Volkan Öktem, Gündem Yaylı grubu sihirli elleri ve nefesleriyle yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT