Ayhan Orhuntas

Tarihler: 10 Ekim 2017 Salı ~ 10 Ekim 2017 Salı 10 Ekim 2017 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2017 ~ Eki 10, 2017
Ayhan Orhuntaş, sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

1964 Pınarhisar,Sütlüce Köyü doğumludur. Köydeki ilkokuldan sonra, Kepirtepe  ve Gökçeada İlköğretmen Lisesinde ortaöğrenimini tamamlamış, Bursa İ.T.İ Akademisi'nde okumak için geldiği şehre yerleşmiştir. Öğretmen okulunda aldığı müzik eğitimi ile gitar çalmaya başlamış,üniversite yıllarında profesyonel olarak orkestralarda çalışmaya başlamıştır.

Caz standartları ve popüler müzikler çalan gruplarda çalıştığı dönemlerde tanıştığı Rene Macaroğlu’ndan özel olarak armoni ve gitar dersleri almıştır. Müzik hayatındaki en önemli etkilerin başında 80’li yıllarda Bursa’da gelişen rock müzik duayenleri 'Bandaj’ grubu ile dostluğu sayılmalıdır. Bu grubun, hala ülkemizdeki iyi müziğin temeltaşlarını  oluşturduğuna inanan sanatçı,o dönemde  Bandaj etkisiyle kurulan onlarca rock grubundan biri olan  ‘‘Işığın Yansıması’’ grubunu okuldaki hocası Murat Özyüksel ile birlikte kurmuş,bir dönem  Üniversite Orkestrası olarak çeşitli konserler vermişlerdir.

O günden bugüne grup varlığını sürdürmüş, 4 albüm  ile ülkemizde belli bir dinleyici kitlesi edinmiştir. Klasik- Rock çizgisinden ayrılmadan,popüler kulvara kaymadan sürdürülen bu tutum grubu ayrıcalıklı kılmıştır. Bursa yıllarında, Müzik, Sahne ve Gösteri Sanatçıları Derneğinde  ‘Kurucu Genel Başkan’ sıfatıyla 5 yıl görev yapan sanatçı,müzik ve sahne sanatçılarının toplumsal hayat içinde sivil-kültürel oluşumları üzerinde çalışarak,  bunu üniversitedeki yüksek lisans süreciyle birleştirmeye çalışmış, ancak 12 Eylül döneminin kişiliksizleştirdiği bilimsel ortamı ve gereksiz kariyer savaşlarını reddederek müzik yaşamını birinci plana almıştır.

Bursa’da kurduğu küçük stüdyo sürecinden sonra İstanbul’a yerleşmiş, bu süre zarfında birçok sanatçıyla çalışmıştır. 2006 yılında kurduğu ‘Ütopya Stüdyo’ ile prodüksiyonlara başlamış,ilk olarak Barış Akarsu’nun ‘Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek!’ albümünü yapmıştır.

Müzik sektörünün çökmekte olduğu dönemlerde  ‘Bağımsız Müzik Yapımcılığı’na inanarak yapım şirketi kurarak,iyi müziğin kendine yol bulacağı inancıyla  bütün olumsuzluklara rağmen bu çabasını sürdürmektedir. Yayınlanan prodüksiyonlarının yanında  film,belgesel ve özgün besteleri ile üretimini sürdüren sanatçı, ‘araf’ta kalmış eserleri başta olmak üzere, önümüzdeki dönemlerde birçok projesiyle  devam etme niyetindedir!

- 18 yaş sınırı vardır.- PDF bileti sahibi müşterilerin, biletlerin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.- Kapı açılışı belirtilen saatten 1 saat öncedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT