Ayhan Sicimoğlu and Latin All Stars

Tarihler: 12 Şubat 2011 Cumartesi ~ 12 Şubat 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Romeo Juliet İstanbul

Ücret: Tam: 30,00 TL, Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Romeo Juliet İstanbul

Adres: Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad. No:15A / 17A Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 243 85 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2011 ~ Şub 12, 2011

LATİN UNCUT VOL.2 MARCO FERRIGNO VE AYHAN SİCİMOĞLU&LATİN ALL STARS İLE DEVAM EDİYOR!

Hafta sonu doyasıya eğlenmek istiyor ama farklı bir program arıyorsanız size bir önerimiz var: Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars’dan muhteşem bir konser, İtalya’dan Latin dansının genç yıldızı Marco Ferrigno ve Hip Hop dansının başarılı ismi Bahadır Efe ile dans ve müziğe doyacağınız bir programı üstelik aynı gece yaşayacaksınız!

Marco Ferrigno İtalya’nın Latin dansları alanında yükselen yıldızı. Sadece 23 yaşında olan Marco Ferrigno, şimdiden bu alanda söz sahibi pek çok ünlü isimle birlikte çalıştı. Onun doğuştan olan dans yeteneği, Newyork’ un zarif ve şık stili ile birleşince, muhteşem sahne performansları yaratmaya başladı. Grup, eşli ve solo şovlarıyla seyircileri büyülemeyi başaran Marco Ferrigno, İstanbulluları büyülemeye geliyor.

Marco Ferrigno, Mundo Latino organizasyonu ve Romeo & Juliet Performance Hall işbirliğiyle muhteşem bir gösteri için İstanbul’a geliyor. 12 Şubat Cumartesi akşamı Romeo & Juliet Performance Hall’de gerçekleştirilecek partinin içeriği ise çok zengin. Ayhan Sicimoğlu &Latin All Stars ile muhteşem bir konser keyfinin ardından Marco Ferrigno iki ayrı şovu ile sahne alacak. Ayrıca Türkiye’nin Hip Hop Dansı alanında en önemli isimlerinden Bahadır Efe’ den de Hip Hop şovu izleyeceksiniz.

Ayrıca gecenin müzik mimarları Maestro Mehmet Ceyhan ve Dj. Volkan ile sabaha kadar dans... Dans, müzik ve göz alıcı şovlarla sabaha kadar sürecek bir parti sizleri bekliyor.

13 Şubat Pazar günü ise Mundo Latino stüdyosunda Marco Ferrigno ile yapılacak workshoplara daha fazla öğrenmek istiyorum diyen tüm dans severler davetli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT