Ayhan Sicimoğlu - Latin All Stars

Tarihler: 31 Ekim 2008 Cuma ~ 31 Ekim 2008 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Lush Hotel

Ücret: www.lushhotel.com - 60,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Lush Hotel

Adres: İstanbul / Taksim Sıraselviler Adalar İstanbul

Telefon: 0212 243 95 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2008 ~ Eki 31, 2008
LUSH HIP HOTEL’DE CANLI PERFORMANS GECELERİ CLUBFİNANS’IN KATKILARIYLA BAŞLIYOR!
Lush Hip Hotel’den 2. yıl sürprizi…
Lush Hip Hotel’de Canlı Performans Geceleri 17 Ekim 2008 tarihinde ClubFinans’ın katkılarıyla başlıyor. Etkinliğin ilk konuğu vurmalı çalgılar ustası Ayhan Sicimoğlu ve İstanbul Latin All Stars Topluluğu…

105 yıllık tarihi binası, “Kişiye Özel Servis” anlayışı ve birbirinden farklı 35 odası ile yola çıkan Lush Hip Hotel, açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği sanatsal aktivitelere bir yenisini daha ekliyor. Lush Hip Hotel’in 2. yıl kutlamaları çerçevesinde, Canlı Performans Geceleri 17 Ekim 2008 tarihinde başlıyor.

Finansbank’ın müşterilerine pek çok hizmet ve avantaj sunarak, hayatta bir adım önde olmalarını sağladığı özel programı ClubFinans’ın katkılarıyla gerçekleşecek Lush Hip Hotel Canlı Performans Geceleri’nin ilk konuğu ritim profesörü, vurmalı çalgılar ustası Ayhan Sicimoğlu ve İstanbul Latin All Stars topluluğu.

Müzik ve eğlenceyi, kendinizi özel hissedebileceğiniz bir ortamda sunmayı hedefleyen Lush Hip Hotel’in Canlı Performans Geceleri’nde, Ekim ayı boyunca her Cuma saat 21:30’da sahne alacak olan Ayhan Sicimoğlu’nun ardından etkinlikler sürpriz isimlerle devam edecek.

Ayhan Sicimoğlu ile Canlı Performans Geceleri’nin biletleri Biletix tarafından satışa sunulmaktadır. Etkinlikler için kişi ve bilet sayısı sınırlı olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT