Ayhan Sicimoğlu - Latin World Stars

Tarihler: 05 Şubat 2009 Perşembe ~ 05 Şubat 2009 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Bubble Club (Eski Elhamra Sineması)

Ücret: 34,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bubble Club

Adres: Meşrutiyet Cad., Kallavi Sok. No:12 Beyoğlu Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2009 ~ Şub 5, 2009
Ayhan Sicimoğlu & Latin World Stars
featuring
Alfredo de La Fe (Cuba, New York)
Rodrigo Rodriguez (Colombia)
Bob Marcano (Venezuela)
Memleketimizin Latin Müzik Dünya Büyükelçisi Ayhan Sicimoğlu bu kez Latin Dünyasını İstanbul’a getiriyor. 5 Şubat gecesi “2009 kışının Büyük Latin Partisi” Beyoğlu’ndaki eski Elhamra Sineması’nın restore edilmiş salonunda yapılacak (şimdiki adı Bubble). Sicimoğlu’nun 10 kişilik Latin Big Band’i “Latin All Stars” üç büyük dünya müzisyenine sahnelerinde yer verecekler.

Alfredo de La Fe (Cuba, New York)
Alfredo de la Fe Kuba doğumlu olup 16 sene Kolombiya da yaşadıktan sonra New York’a yerleşti. Keman sesini Salsa ve Latin sounduna yerleştirmesiyle tanınan sanatçı bu ününden dolayı 100’den fazla albümde Latin müzisyenlerin en tanınmışlarından olan Eddie Palmieri, Tito Puente, Cela Cruz, Jose Alberto “El Canario” Cheo Feliciano, Santana ile çaldı ve konserlerinde eşlik etti. 1979 yılında çıkan ikinci albümü “Alfredo”, “En İyi Latin Albümü” kategorisinde Grammy ödülüne aday oldu. Babası Kuba’da tenor olan Alfredo dahi çocuk olarak tanındı. 1962’de Amadeo Roldan Konservatuarına giderken Varşova Konservatuarı’ndan burs kazandı. 1965’te Metropolitan Opera Orkestrası ile Carnegie de çaldı. Julliart’tan kazandığı bursla tahsilini derinleştiren Alfredo de La Fe, 12 yaşında klasik müzikten Salsa ya geçip profesyonel hayata geçiş yaptı ve bir efsane olan Jose Fayardo Orkestrası’nın teklifini Kabul etti. Dünyaca ünlü müzisyenlerle ve orkestralarla çaldıktan sonra Kendi orkestrasını kurdu. Son yıllarda Türkiye’ye de gelip İstanbul Caz Festivali’nin açılışında Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ile de çalan Alfredo de la Fe, Eddie Palmieri Orkestrası’nın son Avrupa turnesine ve Danimarka, Hollanda, Fransa, Belçika’da bir çok festivale katıldı.

Rodrigo Rodriguez (Colombia)
Rodrigo Rodriguez, Colombia’nın Cartagena şehrinden gelip İsviçre’ye yerleşince Avrupa’nın en ünlü latin müzisyenlerinden birisi olacağını tahmin etmiyordu. Mercadonegro grubu ile tüm dünya ülkelerini dolaşmış ve bilinen tüm latin sanatçıları PAVAROTTI & Friends, Salsanın kraliçesi Mrs. CELIA CRUZ, ve diğer sanatçılar CHEO FELICIANO, JOSE ALBERTO ‘EL CANARIO’, RICHIE RAY, TITO NIEVES, RAY SEPULVEDA, ALBITA RODRIGUEZ, DAVE VALENTIN, CHICO FREEMAN, GIOVANNI HIDALGO, ALFREDO DE LA FE, LOS HERMANOS MORENO’nun yanısıra GEORGE BENSON, CARLOS SANTANA, ANASTACIA, BARRY WHITE, DEEP PURPLE, KOOL AND THE GANG, TOM JONES ile sahne paylaştı. Son yıllarda Reggaeton dünyasına hızlı bir giriş yapan Rodrigo’nun yeni albümü RODRY-GO! Mr.Reggae & Roll dünya listelerinde.

Bob Marcano (Venezuela)
Venezuela Caracas doğumlu Bob, Gitar, Tres ve Cuatro gibi telli sazlarda kısa zamanda adını duyurmuş ve dünya latin yıldızlarının aradığı eleman olmuştur. Mercadonegro grubu ve dünya yıldızlarından CHEO FELICIANO, JOSE ALBERTO ‘EL CANARIO’, RICHIE RAY, TITO NIEVES, RAY SEPULVEDA, DAVE VALENTIN, CHICO FREEMAN, GIOVANNI HIDALGO, ALFREDO DE LA FE, LOS HERMANOS MORENO ile sahne almıştır. Rodry-go ile beraber yaptıkları albüm dünya listelerini zorluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT