Ayhan Sicimoğlu

Tarihler: 21 Ekim 2016 Cuma ~ 21 Ekim 2016 Cuma 21 Ekim 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 85.00 TL 2. Kategori - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2016 ~ Eki 21, 2016
Pop, funk ve Latin müziğini özgün bir şekilde yorumlayan usta müzisyen Ayhan Sicimoğlu, Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında 21 Ekim’de Zorlu PSM sahnesinde!

Türkiye’nin önde gelen perküsyon sanatçılarından biri olan Ayhan Sicimoğlu, müzisyen kimliğinin haricinde sunduğu radyo ve TV programlarıyla da hafızalarda yer etti. Özellikle Latin müziği hakkında üniversite yıllarından beri araştırmalar yapan Sicimoğlu, bu araştırmalar sonucu elde ettiği birikimle günümüzdeki doruk noktalarından birine Latin All Stars projesiyle ulaştı. 

Sicimoğlu, Turcolatino olarak adlandırdığı müziğini, En Estambul ve Friends & Family isimli albümlerinde dinleyicisiyle buluşturdu. Serdar Ortaç, Burcu Güneş, Sibel Tüzün, Esin İris, Ayşe Sicimoğlu, Hüsnü Şenlendirici, Mustafa Olgan, Balık Ayhan, Fahir Atakoğlu, Aydın Esen, Özkan Uğur, Uğur Yücel ve Mirkelam gibi yerli sanatçılarımız haricinde Armando Miranda, Rodrigo Rodriguez, Amik Abdel Guerra Ling Long ve Cesar Correa gibi yabancı sanatçılar, Ayhan Sicimoğlu’nun çalışmalarına katkıda bulundular.

Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Galip Boransu gibi isimlerle 1970'li yıllarda kurduğu ünlü müzik grubu İpucu Beşlisi’yle de birbirinden önemli şarkılara imzasını atan sanatçı, grubun dağılmasının ardından yoluna solo kariyeriyle devam etti. 

Dostluğun ve sevginin gücünü müziğine yansıtmayı amaçlayan ve bunda gayet başarılı olan Ayhan Sicimoğlu’nun Latin müziğine kattığı özgün yoruma, Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında, 21 Ekim’de Zorlu PSM sahnesinde tanıklık edebilirsiniz!

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 8 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT