Ayla Erduran, Şef Cem Mansur ve Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası

Tarihler: 18 Ağustos 2009 Salı ~ 18 Ağustos 2009 Salı - Saat: 20:00

Yer: Topkapı Sarayı

Ücret: 34,00 TL - 56,00 TL - 78,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Sultanahmet - İstanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 293 65 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2009 ~ Ağu 18, 2009
Ayla Erduran Topkapı Sarayında Saray Konserleri Devam Ediyor
11 Temmuzda 2.000 kişinin katılımıyla düzenlenen İdil Biret konserinin ardından, Topkapı Sarayı Konserleri Ayla Erduran’la devam ediyor ve müzikseverlere güzel bir yaz akşamı daha vadediyor.

18 Ağustos Salı akşamı, sarayın birinci avlusunun görkemli ağaçları altında gerçekleştirilecek konserde, renkli programları ve esprili sunumuyla müzik dünyamıza yeni bir soluk getiren şef Cem Mansur’un yönetimindeki Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası, Ayla Erduran’a eşlik edecek. Saint-Saens, Borodin, Albeniz, Sarasate, Massenet, Brahms, Ravel ve Çaykovski’nin sevilen eserlerini içeren programın öncesinde, Hakan Erdoğan’ın seçtiklerinden oluşan DJ dinletisi de yer alacak.

Ayla Erduran, Dâhilerin En Tutkulusu
David Oistrakh, Yehudi Menuhin ve Henrik Schering gibi gelmiş geçmiş en büyük keman ustaları ile aynı dünyayı paylaşan Ayla Erduran, 1957’den beri bütün dünyada binlerce insan tarafından dinlendi: Sadece ABD ve Avrupa’da değil Afrika ve Ortadoğu’da sahnedeydi, sadece Ankara ve İstanbul’da değil tüm Anadolu’da kemanına kulak verildi.

En iyi orkestralar, en iyi şefler eşlik etti Erduran’a. Sayısız ödül aldı. 1971’den beri Türkiye Cumhuriyeti Devlet Sanatçısı unvanını taşımakta. Hakkında iki kitap yazıldı. Hocalık yaptığı İsviçre’de pek çok genç yeteneği eğitti.
Ama tüm bunlar, onun sahnede ne yaptığını anlatmaya yetmez. Ayla Erduran’ın dehasını anlamak için yapılacak tek şey, onu, onun o tutkulu müziğini dinlemektir: Biyografik bilgiler ancak o zaman gerçek anlamını ve ağırlığını bulur.

18 Ağustos akşamı Topkapı Sarayında toplanacak “şanslı” izleyiciler, Erduran’ın müthiş enerjisine, mükemmel tutkusuna tanık ve teslim olacaklar.
Numaralı sandalye ile numarasız minder biletleri sınırlı sayıdadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT