Ayşen Birgör & Evrensel Müzik

Tarihler: 30 Nisan 2017 Pazar ~ 30 Nisan 2017 Pazar 30 Nisan 2017 20:30

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2017 ~ Nis 30, 2017
Ayşen Birgör & Evrensel Müzik Topluluğu - 70'lerden Günümüze Seçmeler ve Tango ile müzikseverlerle buluşuyor.

Müziği çok iyi bilen ve ülkemizin son dönemlerde yetiştirmiş olduğu en iyi yorumculardan biri olan Ayşen Birgör ve Fuat Özdener şefliğindeki Evrensel Müzik Topluluğu 30 Nisan Pazar akşamı Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde birbirinden özel şarkıları sizler için seslendiriyor. Bu muhteşem konseri kaçırmayın!

Evrensel Müzik Topluluğu 2007 yılından bu yana Kars’tan Mardin’e ülkemizin birçok vilayetinde her tür müzikle seyircinin karşısına çıkmıştır. Evrensel Müzik Topluluğu’nun şefliğini üstlenen Fuat Özdener aynı zamanda Hava Harp Okulunda Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eğitmenliği yapmaktadır. İstanbul’da birçok sanatçıyla birlikte verdiği onlarca konserle büyük beğeni alan topluluk, çalışmalarını hala Ataköy İspirtohane Kültür Merkezi salonunda sürdürmektedir. 

Konservatuarı, Çalgı Eğitim Bölümü’nü kazanan Ayşen Birgör, çocukluğunda amatör olarak başlattığı müzik hayatında profesyonelliğe ilk adımını atmış oldu. Ortaokul ve liseyi çalgı eğitimi alarak tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Temel Bilimler Bölümü’ne girerek 2000 yılında mezun oldu.

Konservatuvar eğitiminin devam ettiği yıllarda sesinin güzelliğini keşfeden müzik yapımcıları 1996 yılında Ayşen Birgör’e ilk albümünü yaptılar. “Gecem” adlı ilk albümüyle müzik sektöründe ‘Ben de varım’ diyen Ayşen Birgör; başta Adnan Şenses, Emel Sayın, Coşkun Sabah, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Çelik olmak üzere birçok sanatçıya vokalistlik yaptı.Atv’de yayınlanan “Böyle mi Olacaktı” adlı dizinin şarkısını da seslendiren Ayşen Birgör, ayrıca çok önemli markaların ve radyoların reklam cıngıllarını da seslendirdi.2007 yılında Star TV’de yayınlanan Popstar Alaturka programına katılarak yaklaşık 6 ay ekranlarda kalan Ayşen Birgör bu yarışmada üçüncü oldu. Yarışmanın ardından TRT–1’de yayınlanan “Akşam Sefası” programında solist olarak görev aldıktan sonra, TRT İstanbul Radyosunun sözleşmeli sanatçısı olarak çalışmaya başladı.Profesyonel Müzik hayatının 2. Albümü olan “Bambaşka” için 2009 yılının başında Taşkın Sabah’la çalışmalara başlayan Ayşen Birgör, müzik sektörünün yeni firmalarından biri olan Müzikram Yapım’la anlaştı.

- Öğrenci bileti alan seyircilerin, etkinlik girişinde öğrenci kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT