Azam Ali & Niyaz

Azam Ali & Niyaz

Tarihler: 26 Ekim 2016 Çarşamba ~ 26 Ekim 2016 Çarşamba 26 Ekim 2016 21:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: - Ayakta Tam 67.00 TL - Ayakta Öğrenci 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2016 ~ Eki 26, 2016
Huffington Post’un yorumuna göre “güncel Ortadoğu müziğinde evrimsel bir güç” olan Azam Ali & Niyaz, 26 Ekim'de Salon İKSV'de...

"Montreal’de yerleşik NIYAZ, iki kere JUNO Ödülüne aday gösterilen multi-enstrümentalist, vokalist ve besteci Azam Ali tarafından 2004’te kuruldu. Bugün, çok-satanlar listelerine girmiş üç albümü bulunan grup, dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerle ufak çaplı bir fırtınaya sebep oldu, müzikleri True Blood, Nip Tuck, Crossing Over gibi yapımlarla milyonlara ulaştı. 8. yüzyılda Irak’ta yaşamış mutasavvıf ve şair Rabia Al Basri’nin izini süren dördüncü uzunçaları The Fourth Light’ı 2015 Mart’ında yayımladı. The BBC World Service’ten NPR’a, PRI – The World’den MTV Iggy’e hayranlık dolu yorumlar alan albümün turnesinin İstanbul durağı, tabii ki Salon."

21. yüzyıl trans müziği tarihte bir yolculuğa çıkıyor, Ortaçağ sufi geleneğinden İran halk müziğine köklü türlerle karışıp dinleyenleri hayretler içinde bırakıyor.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

Mavi Lale Kart üyesi olarak Salon etkinliklerinde siz de %10 indirimden yararlanabilirsiniz. Hemen üye olmak için tıklayın.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler salona alınmayacaktır.- Öğrenci biletleri yalnızca İKSV Ana Gişe’den satın alınabilir.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT