Azymuths Three Piece Orchestra

Tarihler: 11 Ekim 2011 Salı ~ 12 Ekim 2011 Çarşamba - Saat: 20:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: 45.00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Caddesi Salhane Sk. No.10 34349 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2011 ~ Eki 12, 2011

11-12 Ekim 2011

Jose Roberto Bertrami : Keyboards
Alex Malheiros : Bass, guitars
Ivan Conti : Drums, percussion

Brezilya Cazı'nın en önemli isimlerinden biri olarak kabul edilen Azymuth uzun müzik kariyeri boyunca Brezilya topraklarının sıcak ritimlerini dünyanın dört yanında dinleyicisiyle paylaştı. Piyanist ve söz yazarı, Brezilya müziğinin efsane isimlerinden biri olarak kabul edilen Jose Roberto, baterist ve perküsyonist Marcos Valle, Milton Nascimento gibi tanınmış müzisyenlerle çalışmış Ivan Conti ve basçı / gitarist, yeteneği dinleyiciyi hemen saran Alex Malheiros'dan oluşan ve bir albümde eşlik etmek üzere bir araya geldikten sonra birlikteliğe devam eden Azymuth, Avrupa ve Amerika'da verdikleri enerjik performanslarıyla tanınıyor. Geçtiğimiz bahar ayında yeni albümleri 'Untitled'i yayınlayan grup, albümde 70'li yılların ortasında Rio'dan gelen tropik funk'ı andıran şarkılara yer veriyor. Azymuth'un canlı performanslarında ise vurmalı çalgıların daha derinden hissedildiği enerjik bir deneyim, dinleyiciyi grupla başka bir maceraya sürüklüyor.

Discography
1973 - O Fabuloso Fittipaldi
1974 - Linda Do Horizonte
1975 - Azimuth EP -Polydor
1975 - Agua Não Come Mosca - Som Livre Rec
1979 - Light As Feather - Milestones
1980 - Outubro - Milestone
1981 - Telecommunication - Milestone
1982 - Cascades - Milestone
1983 - Rapid Transit - Milestone
1984 - Flame - Milestone
1985 - Spectrum - Milestone
1985 - Live At Copocabana Palace - SBA
1986 - Tightrope Walker - Milestone
1987 - Crazy Rhythm - Milestones
1988 - Jazz Carnival - Best Of Azymuth - BGP
1989 - Tudo Bem - Enigma/EMI
1994 - The Beat Of Azymuth - Ace
1996 - 21 Anos – Spotlight

Others, solo, bands
1965 – Jose Roberto Bertrami Trio - Farroupilha
1968 – Jose Roberto Bertrami – Modern Sound
1968 – Projeto Três- Equipe 1969 – Projeto Três V 2 – Equipe 1969 – The Youngsters 1972 – Grupo Seleção There are many other productions in Brazilian music by Azymuth or members of Azymuth. Many albums have been arranged by Jose Roberto Bertrami to the tune of 350 productions. (FOR FAR OUT RECORDINGS) 1996 - Carnival 1998 - Woodland Warrior 1999 – Pieces of Ipanema 2001 – Before We Forget 2002 – Partido Novo 2004 – Brazilian Soul 2006 – Pure ‘The Far Out years’ 2007 – Azimuth 2008 – Butterfly 2011 – Aurora (TBC new CD) Others - 2001 – Jose Roberto Bertrami – Things are Different 2002 – Mamond – Paradise 2009 – Alex Malheiros and Banda Utopia – The Wave 2009 – Jose Roberto Bertrami - Aventura

Azymuths Three Piece Orchestra

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT