Babylon Presents: Parov Stelar Band - Oi Va Voi

Tarihler: 13 Aralık 2014 Cumartesi ~ 13 Aralık 2014 Cumartesi 18:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 10 Ekim-13 Aralık 2014 Ayakta: 90 TL Tribün: 110 TL Premium Tribün: 130 TL Tribün (Kıstlı Görüş): 40 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2014 ~ Ara 13, 2014

Avusturya'nın en enerjik ve eğlenceli oluşumlarından The Parov Stelar Band, Londralı müzik topluluğu Oi Va Voi ile birlikte dans dolu bir gece için "Babylon Presents" konserleri kapsamında 13 Aralık Cumartesi akşamı Garanti Bankası ana sponsorluğunda Volkswagen Arena'da...

Babylon'un kabına sığmayan konserler serisi: "Babylon Presents"...

Babylon yeni sezonla birlikte ahalisini buluşturmayı amaçlayan festivalleri gibi sezon boyunca farklı mekanlarda küratörlüğünü üstleneceği konserler serisine başladı. Babylon bu konserler serisi ile ahalisi ile buluşturmak istediği Babylon ruhuna ve müzikal köküne yakın duran grupları farklı mekanlarda ağırlıyor olacak. 

The Parov Stelar Band
Parov Stelar'ın ilginç ve farklı müzikal dünyası, onu son senelerde Avusturya'nın en önemli müzisyenlerinden biri yaparken aynı zamanda Avrupa electroswing ve nu-jazz arenasının en önemli yıldızlarından biri haline getirdi. Stelar'ın şarkılarındaki sınırsız ve fantastik hikayeler hala devam ediyor; bazen mutlu ve gergin, bazen sinirli ve yaralayıcı... Albümlerinde Phoebe Hall, Billy Kern, Odette Di Maio, Miss Anita Rieglar ve Leena Conquest gibi isimlerle birlikte çalışan Parov Stelar, şarkılarında kullandığı hareketli altyapılarla da dikkat çekiyor. Eleştirmenler tarafından günümüzün sofistike müzisyenlerinden biri olarak tanımlanan Parov Stelar, nisan ayında çıkardığı son albümü "The Princess" ve ardından gelen "Clap Your Hands" adlı EP'sini Etage Noir Recordings'ten yayımladı. Şimdiden uyaralım, The Parov Stelar Band'in bitmek tükenmek bilmeyen performansına kapılırken yerinizde durmakta zorlanacaksınız!

Oi Va Voi
Müzikal zenginligi ve dinleyicileri derinden etkileyen müzikleriyle kendine çok özel bir hayran kitlesi yaratmış olan Oi Va Voi, The Parov Stelar Band öncesinde bir kez daha sevenleriyle buluşuyor. "Laughter Through Tears" öncesi demo albümleri "Digital Folklore" ve eğlenceli performanslarıyla kendini gösteren grup; soul'dan, trip hop ve Balkan ritimlerine kadar uzanan geniş bir repertuvara sahip... Albümlerine KT Tunstall, Earl Zinger, Majer Bogdansky ve Sevara Nazarkhan gibi isimlerin katkıda bulunduğu Oi Va Voi, 2009 yılında yayımladığı "Travelling the Face of the Globe" albümünün ardından 2015 yayınlayacağı yeni albümleri için çalışmalara devam ediyor.

* Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.
* Konser alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir. 18 yaşın altındaki bilet sahiplerine, bilet sahibi ebeveynlerinin eşlik etmesi gerekmektedir.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.
- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.

Kurallar

- Konser süresince biletinizi saklayın.
- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size aittir.
- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.
- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanız önerilir.
- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
- Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.
- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.
- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.
- Konser alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir. - Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT