Babylon Soundgarden Istanbul 2014

Tarihler: 24 Mayıs 2014 Cumartesi ~ 24 Mayıs 2014 Cumartesi 14:00

Yer: Parkorman

Ücret: Bilet1 - 10.00 TL Bilet 2 - 20.00 TL Bilet 3 - 40.00 TL Bilet 4 - 60.00 TL Bilet 5 - 80.00 TL Bilet 6 - 100.00 TL Bilet 7 - 150.00 TL Bilet 8 - 200.00 TL Bilet 9 - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

Faks: 0212 258 26 48

Web: http://http://www.parkorman.net

E Posta: info@parkorman.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2014 ~ May 24, 2014
Babylon Soundgarden Istanbul 2014

Soma İçin Müzik

Babylon’un bu hafta gerçekleştireceği Sun Ra Arkestra, Belleruche konserleri ve Babylon Soundgarden İstanbul Festivali’nin bilet gelirlerinin tamamı Soma’ya destek olarak bağışlanacaktır.

20 Mayıs akşamı konser verecek Sun Ra Arkestra, 21 Mayıs Çarşamba  akşamı “Soma için Müzik” girişimi kapsamında bir gece daha Babylon’da sahnede olacak. Geçtiğimiz hafta gerçekleşmesi planlanan Soma felaketi nedeniyle ertelenen Belleruche konseri ise 22 Mayıs Perşembe akşamı olacak.

Müzikseverler, Biletix’te 10-20-40-60-80-100-150-200-250 TL arasında  oluşturulan  kategorilerden satın alacakları biletlerle Soma maden ocağı felaketinde hayatını kaybeden işçilerin ailelerine ve yakınlarına bağışta bulunabilecekler.

Yukarıda belirtilen etkinlikler için bugüne kadar satılan biletlerin gelirleri bu bağışa dahil edilecek olup biletlerini daha önceden satın almış müzikseverler ise istedikleri takdirde bilet iadesi yapabileceklerdir.

Biletler Biletix üzerinden saat satışa sunulmuştur. Bilet gelirleri bağışı Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın Soma Gençlik Bursu’na katkıda bulunacaktır.

Soma Gençlik Bursu:

Soma'da 1. Derece yakınlarını kaybetmiş gençlere yönelik bir eğitim bursudur. Fonda toplanacak parayla Üniversite (lisans / yüksek lisans / doktora) ve Lise eğitimlerine devam eden gençlere burs imkanı sağlanacaktır.

Tüm detaylar www.somaicinmuzik.com adresinden takip edilebilir.

Müziği doğayla buluşturan Babylon Soundgarden heyecanı başlıyor.

Ana Sahne:

Pet Shop Boys
Sky Ferreira
Seun Kuti & Egypt ‘80
FM Belfast
Kolektif İstanbul feat. Ciguli

Red Bull Music Academy Sahnesi:
John Talabot
Mount Kimbie
Kabus Kerim
Joystick Jay
Dalt Wisney
Ali Gültekin

Radyo Babylon Sahnesi:

Oldies But Goldies
Silent Disco
Kamufle
Farazi V Kayra
Ah! Kosmos
Astrofella
Deniz Alnıtemiz
Tobumusikizm
Radyo Babylon Soundsystem

Babylon ruhunu, tüm ahali ile birlikte müziği doğayla buluşturan Babylon Soundgarden Festivali’nde yaşamaya devam! 

Bu yıl 4. kez gerçekleşecek Babylon Soundgarden, güne yayılacak alternatif içeriğiyle bir müzik festivalinden çok daha fazlasını sunacak. Bu sene İstanbul, Ankara, Bodrum ve Çeşme olmak üzere ilk kez 4 şehirde gerçekleşecek olan festivalin İstanbul ayağı, 24 Mayıs’ta Parkorman’da gerçekleşecek. İstanbul sahnesinde bu sene son dönemin parlayan yıldızlarından İngiliz elektronik pop efsanesi Pet Shop Boys, Amerikalı genç şarkıcı Sky Ferreira, Afrobeat ruhunun temsilcileri Seun Kuti & Egypt '80, sürprizlerle dolu performanslara imza atan İzlandalı grup FM Belfast, Barselonalı DJ ve prodüktör John Talabot, İngiliz elektronik müzik ikilisi Mount Kimbie ve müzik tarihine kazınmış kült oluşumlardan Cartel ve Karakan’dan Kabus Kerim gibi isimleri ağırlayacak olan Babylon Soundgarden, konserlerin yanı sıra renkli içerik ve aktivitelere de festival alanı içinde ev sahipliği yapacak. Karnaval havasında geçecek olan festival, İstanbul’un yanı sıra ilk kez Ankara’da, ardından da yaz konsepti ile Bodrum ve Çeşme’de de gerçekleşecek. 

Daha detaylı bilgi için www.facebook.com/babylonsoundgardenwww.babylon.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz. 

Ana Sahne:


Pet Shop Boys
Neil Tennant ve Chris Lowe ikilisinden oluşan ve 1981 yılından bu yana devam İngiliz elektronik pop efsanesi Pet Shop Boys, dünya çapında 50 milyondan fazla plak sattıran unutulmaz şarkılarıyla Babylon Soundgarden’ın sıcak ortamında İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Guinness Rekorlar Kitabı'nda İngiliz müzik tarihinin en başarılı ikili oluşumu olarak gösterilen Pet Shop Boys, kazandığı sayısız ödül ve listeleri zorlayan şarkılarıyla unutulmaz efsaneler arasındaki yerini çoktan aldı. 12. albümleri Electric’i 2013 yazında yayınlayan grup, Electric World Tour kapsamında yine en sevilen şarkılarıyla Babylon Soundgarden’da olacak. 

Sky Ferreira
İlk kez Babylon Soundgarden ile Türk hayranlarıyla buluşacak olan Sky Ferreira, müziğe kilisede şarkı söyleyerek başladı. Daha çocukken yakın arkadaşı olan Micheal Jackson’ın desteğiyle müziğe atılan Ferreira’nın ilk çalışmaları daha çok elektropop ve dans müziğine yakınken, genç şarkıcı daha sonra yavaş yavaş new wave ve ardından da indie-rock türlerinde başarılıçalışmalara imza attı. “Everything is Embarrasing” şarkısı Pitchfork gibi yayınlar tarafından 2012’nin en iyi çalışmalarından biri seçilen şarkıcının ilk albümü“Night time, My time” ismiyle 2013 yılında çıktı. Müziğin yanı sıra oyunculuk ve modelliğe de devam eden Sky Ferreira, çılgın ama romantik şovuyla İstanbul’u büyülemeye geliyor. 

Seun Kuti & Egypt ‘80
Afrobeat müziğinin efsanevi kurucusu Fela Kuti’nin oğlu olan 1982 doğumlu Seun Anikulapo Kuti, daha 9 yaşındayken babasının desteğiyle Egypt ‘80 ile ilk performansına imza attı. Fela’nın 1997’de AIDS sebebiyle ölümünden sonra, Seun henüz 14 yaşındayken Egypt 80’in solisti oldu. Bazı zamanlar yalnızca 3-4 kişiden oluşan kalabalıklara konser veren Seun, müzikal yeteneğini birkaç sene içinde geliştirdi ve 2008 yılında babasına özgü olan fakat kendi dokunuşlarıyla özgünleştirdiği yoğun Afrobeat ezgileri ile bezediği ilk albümü Many Things'i piyasaya çıkardı. Aynı sene Diana Ross ile birlikte Nobel Barış Ödülü Konseri'nde sahne alan Seun Kuti, Amerika'daki ilk turnesini, bir Afrobeat hayranı olan Barack Obama’nın vize almasına destek vermesiyle gerçekleştirdi. İkinci albümü From Africa With Fury: Rise'ı 2011 yılında çıkaran Seun Kuti, son albümü A Long Way to the Beginning'i ise 2014 Mayıs’ında çıkarmaya hazırlanıyor. Bu sene Babylon Soundgarden İstanbul’da sahne alacak olan Seul Kuti & Egypt ‘80, babası Fela’nın ruhunu Afrobeat’in gücüyle İstanbullularla buluşturacak.  

FM Belfast
Daha once Babylon’da muhteşem bir performans sergileyen, sahneye üç kişiden sekiz kişiye kadar değişen sürprizli bir kadro ile çıkan FM Belfast, şimdi de Babylon Soundgarden İstanbul’da ahali ile buluşuyor! Grup, Lóa Hlín Hjálmtysdóttir, Árni Rúnar Hlö?versson, Árni Vilhjálmsson ve efsanevi Mum grubunun kurucularından olan Örvar ?óreyjarson Smárason’dan oluşuyor. 2005 yılında kurulan grup, ilk çıkışını 2006 yılında Iceland Airwaves Festival’indeki canlı performanslarıyla yakaladı. Elektropop ve indietronica türlerini İzlanda'ya özel o kuzeysi dokunuşuyla yorumlayan grup, kendi plak şirketleri World Champion Records’u ise 2008’de kurdu. Aynı yıl ilk albümleri How to Make Friends, I ve devamında Don’t Want to Sleep'ı yayınlayan topluluk, bazen elektronik bazen de indietronica türleri arasında seyreden enerjisi yüksek performanslarıyla herkesi dansa davet ediyor.

Kolektif İstanbul ve Ciguli
Kolektif İstanbul çok özel konuğu Ciguli ile Babylon Soundgarden Ana Sahne'sinde! Değişik dönemlerde farklı müzisyenlerin bir araya gelmesiyle zenginleşerek bugünkü halini alan Kolektif İstanbul, doğaçlama dendiğinde akla gelen isimlerden... Sahnede yaratmış oldukları enerji ve coşkuyu bu kez müzik tarihinin renkli karakterlerinden Ciguli ile maksimuma çıkartmaya hazırlanıyor. Anadolu ve Balkan müziğini farklı bir perspektifle harmanlayarak karşımıza çıkan

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT