Babylon Soundgarden İstanbul

Tarihler: 25 Mayıs 2013 Cumartesi ~ 25 Mayıs 2013 Cumartesi 13:30

Yer: Parkorman

Ücret: Tam: 84.00 TL -Öğrenci:69.00TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

Faks: 0212 258 26 48

Web: http://http://www.parkorman.net

E Posta: info@parkorman.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2013 ~ May 25, 2013
Babylon Soundgarden İstanbul

Babylon Soundgarden 2013 için geri sayım başladı!

Babylon ahalisi, bu yıl da açık havaya çıkıyor, müzik baharla birlikte yeşillikler arasından yükseliyor. Farklı şehirlere uğrayacak Babylon Soundgarden 2013’ün ilk durağı 25 Mayıs’ta Park Orman. Orman içinde 3 farklı sahnede yerli ve yabancı grupların performanslarının yanı sıra gerçekleşecek yan etkinliklerle Babylon’u karnaval havasıyla yaşayacağız.

Babylon Soundgarden Ankara 26 Mayıs’ta!
Soundgarden ile Babylon’u İstanbul sınırlarından dışarı çıkarmayı, karnaval havasıyla farklı şehirlere yaymayı amaçlayan Babylon ahalisi, Soundgarden İstanbul’un ardından ara vermeden müziğini, sahnesini ve şenliğini 26 Mayıs’ta Ankara’ya taşıyacak. 

Kings of Convenience, DeVotchKa, Molotov Jukebox...
Babylon Soundgarden’ın İstanbul ayağının bu yılki yabancı konukları; Simon & Garfunkel ile karşılaştırılan baharın naif havasını müzikleriyle sunacak Kings of Convenience, Gypsy punk’a yakın duran, farklı enstrümanlarla renklendirilmiş, hayatı yakalayan ve yansıtan müzikleriyle DeVotchKa ve gypsy, swing, calypso’ya çalan müzikleriyle sahneyi  bir anda büyük bir partiye çeviren, Game of Thrones serisi ve Harry Potter filmlerinden de tanınan Natalia Tena’nın da yer aldığı Molotov Jukebox.

Yan etkinlikler ve sanatçı detayları açıklanmaya devam edecek.

Kings of Convenience
Kısaca: Yolları çocukluk yıllarında kesişen Norveçli indie folk-pop ikilisi Erlend Oye ve Erik Glambek Boe’den oluşan Kings of Convenience  ilk olarak 2001 yılında Coldplay prodüktörü Ken Nelson’ın iş birliği ile yayınladıkları Quiet is the New Loud  ile isimlerinden söz ettirdi. Simon & Garfunkel ve Nick Drake’e selam gönderen grup, 2004 yılında naif ama yüksek enerjilerini aratmayan Riot on an Empty Street’i yayınladı ve  “I'd Rather Dance With You” dışavurum marşı oldu. Beş yıllık aranın ardından  2009 yılında “Declaration of Dependence” ile müzik sahasına geri dönen Kings of Convenience geçtiğimiz yıl, üç gece üst üste Babylon sahnesini şereflendirdi. Kısaca, Erlend Oye’nin insanın içine işleyen yumuşak sesi ve kendisine eşlik eden Erik Glambek Boe ile çimenlere uzanmış ya da denize dalmış yüzüyor gibi hissedebilirsiniz. 

Benzerleri: Donovan, Belle & Sebastian, Feist, José González
Babylon Soundgarden’da Hep Bir Ağızdan Söyleyelim: “Misread”, “I'd Rather Dance With You”, “Toxic Girl”, “Know How”
Sahnedeydi: Roskilde Festival, Open’er Festival, Laneway Festival

DeVotchKa
Kısaca: Dita von Teese ile burlesque şovlara katılan, ilk albümleriyle birlikte The Dresden Dolls, Calexico, 16 Horsepower gibi gruplarla konser veren DeVotcKa gerçek hikayeye dayalı “How it Ends” albümleriyle gönülleri fethetmesinin ardından “Little Miss Sunshine” soundtrack'i sayesinde geniş kitleler ile tanıştı. 2006 senesinde; Siouxsie & the Banshees, Frank Sinatra ve Velvet Underground cover’larının yer aldığı “Curse Your Little Heart” EP’lerini yayınlayan grup,  Jim Carey ve Ewan  McGregor’ın  başrollerini paylaştığı "I Love You Phillip Morris"in müziklerine de imza attı. Gypsy punk’a yakın duran, farklı enstrümanlarla reklendirilmiş müzikleri seviyorsanız, DeVotcKa’ya kayıtsız kalamayacaksınız. DeVotcKa’nın müziğini şu şekilde tanımlarsak hiç yanlış olmaz: “Hüzün ile mutluluğu harmanlayarak; hayatı yakalayan ve yansıtan.”

Benzerleri: A Hawk and a Hacksaw, Beirut, Calexico, Andrew Bird
Babylon Soundgarden’da Hep Bir Ağızdan Söyleyelim: “How It Ends”, “You Love Me”,  Till The End Of Time
Sahnedeydi: Coachella Festival, Ottawa Blues Festival, Bonnaroo Festival, Glastonbury

Molotov Jukebox
Kısaca:  Büyük bir partiye dönüşen canlı şovları ile kısa sürede nam salan Molotov Jukebox, gypsy’den swing’e, latin soul ve calypso’dan disco’ya yayılan müzikleriyle yeni bir tarzı da ortaya çıkardı, “gypstep”. Game of Thrones, Harry Potter gibi dizi ve filmlerin tanıdık yüzü Natalia Tena’nın solisti olduğu, dünya sahnelerinin tozunu attıran topluluk, Double Dare adlı EP’lerinin ardından David Bowie, Finley Quaye ile çalışan Bacon & Quarmby ikilisinin diğer yarısı Jonathan Quarmby ile bir araya gelerek ikinci EP’leri Bang!’i yayınladı. Kışkırtıcılığın eğlenceye nasıl dönüştüğünü anlamak için Molotov Jukebox’ı canlı görmeli ve enerjilerine ortak olmalısınız.

Benzerleri: Gentleman’s Dub Club, The Destroyers, Parov Stelar
Babylon Soundgarden’da Hep Bir Ağızdan Söyleyelim: “I Need It”, “Trying”, “Give it A Go”
Sahnedeydi: T in the Park, Glastonbury, Bestival

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT