Bach Before - After / Kudsi Erguner - Kudsi Erguner

Tarihler: 23 Mart 2012 Cuma ~ 24 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: St. Antuan Kilisesi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: İstiklal Caddesi No:327 Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 09 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2012 ~ Mar 24, 2012

İstanbul’un en özgün ve renkli tematik etkinliği haline gelen “Bach Günleri”ni tüm sezona yayan ve her ay iki konserle izleyici karşısına çıkmaya devam eden “Bach Before and After” konserleri Mart ayında dünyaca ünlü neyzen Kudsi Erguner ile Fransız viyolonsel sanatçısı Eric-Maria Couturier’i ağırlayacak.

Konserlerde ikiliden Bach ve Itri üzerine doğaçlama ve varyasyonlar dinleyeceğiz. Ayrıca dünyaca ünlü besteci Kamran İnce’nin bu konserler için bestelediği eserin dünya prömiyeri de sanatçılar tarafından gerçekleştirilecek.

Hakan Erdoğan Prodüksiyon tarafından düzenlenen İstanbul’un yeni konser serisi ‘Bach Before and After’, İstanbullulara ilginç konserler ve orijinal mekânlar sunmaya devam ediyor. Aralık ayındaki ilk konserden bu yana her ay gerçekleşen konserleri büyük ilgi gören ve tüm biletleri tükenen Bach Before and After‘ın Mart programında müzikseverleri yine muhteşem konserler bekliyor.

Geleneksel müziğimize evrensel bir boyut kazandıran Kudsi Erguner ve viyolonsel sanatçısı Eric- Maria Couturier, İstanbullulara unutamayacakları bir müzik ziyafeti çekecek.

23-24 Mart tarihlerinde St. Antuan Kilisesi’nde 20.30’da gerçekleşecek olan konserlerin biletleri www.biletix.com’ dan temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT