Bach Before and After

Tarihler: 20 Ocak 2012 Cuma ~ 22 Ocak 2012 Pazar - Saat: 16:00

Yer: St. Antuan Kilisesi - Surp Vortvots Vorodman Kilisesi

Ücret: 1. Kategori - 112.00 TL, 2. Kategori - 89.00 TL, 3. Kategori - 67.00 TL, 4. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çagri Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satis Noktalari, www.biletix.com

Adres: St. Antuan Kilisesi: İstiklal Cad. No: 325 Beyoğlu İstanbul
Surp Vortvots Vorodman Kilisesi: Muhsine Hatun Mah. Sevgi Sok. No:3 Kumkapı Fatih İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: St. Antuan: 0212 244 09 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2012 ~ Oca 22, 2012

Dünyanın önemli sanatçılarını farklı mekânlarda dinleme ayrıcalığı sunan, müdavimleri sayesinde İstanbul’un en özgün ve renkli tematik etkinliği haline gelen “Bach Günleri” artık tüm sezona yayılıyor. Her ay iki konserle izleyici karşısına çıkan “Bach Before and After” konserlerinin Ocak ayındaki konuk sanatçıları, dünyaca Çek viyolonselci Jiri Barta ve piyanist Stanislav Gallin. Bu ayın “Pazar günü saat 16.00 Konseri” mekânı ise 100 yıl sonra ibadete açılan Surp Vortvots Vorodman Kilisesi olacak

Hakan Erdoğan Prodüksiyon tarafından düzenlenen ve her ay iki konserle müzikseverleri ağırlayan “Bach, Before and After” konserlerinin ikincisi ocak ayında düzenleniyor. Bach’ı, öncesi ve sonrasına ait repertuvarla birlikte sunan konserler 20 Ocak’ta St. Antuan Kilisesi, 22 Ocak’ta ise Surp Vortvots Vorodman Kilisesi’nde dinleyicilerle buluşacak.

“Bach Before and After”ın ocak ayı programında, Bach “sonrası” yer alıyor. Beethoven’ın bütün viyolonsel sonatları ve romantik repertuvarın en sevilen eserlerinden Cézar Franck’ın La Majör Sonatı’nı, geçtiğimiz eylül ayında “İstanbul Bach Günleri”nde Bach’ın bütün viyolonsel sonatlarını çalan ve büyük beğeni toplayan dünyaca ünlü viyolonselci Jiri Barta ile piyanist Stanislav Gallin seslendirecek.

Surp Vortvots Vorodman Kilisesi 100 Yıl Sonra İlk Kez

Aralık ayı programı ile büyük beğeni toplayan “Bach Before and After”, titiz repertuvar seçiminin yanı sıra konser mekânlarıyla da seyircinin beğenisine hitap eden bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Aralık ayında gerçekleştirdiği konserlerinde mekan olarak Pera Palas ve St. Antuan Kilisesi’ni kullanan etkinlik, bu ay çok önemli bir mekânı müzikseverlere açıyor: Surp Vortvots Vorodman Kilisesi.

Kumkapı’da bulunan ve 100 yıldır ibadete kapalı olan kilise, 2010 İstanbul Kültür Başkenti Projesi’nin desteği ve bağışlarla onarıldı; hem ibadethane hem de kültür merkezi olarak kullanılmak üzere Aralık ayının son günlerinde hizmete açıldı. İstanbul’un benzersiz tarihi dokusunun en güzel temsilcilerinden olan ve uzun geçmişiyle birlikte hayata dönen Surp Vortvots Vorodman’da düzenlenen halka açık ilk konser, “Bach Before and After” konseri olacak. Etkinliğin biletleri Biletix’ten temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT