Bach’tan Piazzolla’ya Uzanan Müzik Ziyafeti

Bach’tan Piazzolla’ya Uzanan Müzik Ziyafeti

Tarihler: 09 Ocak 2018 Salı ~ 09 Ocak 2018 Salı 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2018 ~ Oca 9, 2018

Günümüzün en büyük akordeon sanatçılarından Richard Galliano ve kemanın yükselen yıldızı Leticia Moreno, Zürih Oda Orkestrası eşliğinde İş Sanat sahnesinde buluşuyor. 50 yılı aşan kariyerinde klasik müzikten caza uzanan geniş yelpazedeki repertuvarı ve besteleriyle dikkat çeken Fransız akordeon ve bandoneon virtüözü Richard Galliano, şimdiye kadar Chet Baker, Eddy Louis, Charlie Haden, Charles Aznavour, Serge Gainsbourg gibi birçok ünlü isimle müzikal işbirlikleri gerçekleştirdi.

Saygın kayıt şirketlerinden Deutsche Grammophon’un tek akordeon sanatçısı olan Galliano, kariyerini birçok ödülle taçlandırdı ve diskografisine 50’den fazla kayıt sığdırdı. Konserin diğer solisti, 2012 ECHO Yükselen Yıldız ödülünün de sahibi İspanyol kemancı Leticia Moreno ise tekniği ve derin yorum gücüyle eleştirmenlerden ve dinleyicilerden övgü topluyor. İkiliye Barok, klasik, romantik dönem eserlerin yanı sıra caz, folk, pop gibi farklı türleri de kapsayan konser programlarıyla adından sıkça söz ettiren Zürih Oda Orkestrası’nın eşlik edeceği konserde, Bach’tan Piazzolla’ya uzanan renkli bir repertuvar seslendirilecek. 9 Ocak 2018, Salı akşamı saat 20.30’daki bu müzik ziyafetini kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT