Badem

Tarihler: 07 Ekim 2008 Salı ~ 07 Ekim 2008 Salı - Saat: 22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2008 ~ Eki 7, 2008
Badem’in ikinci albümü S’ONSUZ, Ocak 2008’de Taşoda Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı. Sınav filmindeki Sen Ağlama parçasıyla yüz binleri derinden etkileyen grubun ikinci albümünde, imkansız aşkı anlatan duygusal ve karanlık bir hava hakim. Nitelikli müzisyenlerden oluşan ve etkileyici konser performanslarıyla ünlenen Badem’in yeni albümüne; Özlem Tekin, İlhan Şeşen, ve Gülçin Santırcıoğlu gibi değerli isimler konuk oluyor.

Piyanonun, nefeslilerin, yaylıların, ve daha birçok enstrümanın eşlik ettiği zengin orkestrasyonlara sahip titizlikle hazırlanmış düzenlemeler, albümün kalitesini üst seviyeye çıkarıyor.
İlk albümde ağırlıklı olarak yer alan Karacaoğlan sözleri bu albümde sadece bir şarkıda mevcut. Sert gitarların yer aldığı albümde akustik tınılar ve üçlü vokal düzenlemeleri hala önemini koruyor. Söz ve bestelerin tamamına yakını, grubun prodüktörlüğünü yapan solist Mustafa Kemal Öztürk’e ait. Kalpsiz parçasında Özlem Tekin’in zirve yapan performansına; Geceyedir Küsmelerim parçasında İlhan Şeşen’in hüzünlü sesine; Kalpsiz’in grup tarafından bambaşka bir tarzda yapılan akustik düzenlemesinde ise Elveda Rumeli’nin sevilen oyuncusu Gülçin Santırcıoğlu’nun romantik vokallerine tanıklık edilebilir.

Parçaların tamamında grubun ilk albümünden bu yana yaşadığı aşk ve ölüm ayrılıklarının yarattığı kederli ruh hali derinden hissediliyor. Albümde üç güzel video da müzikseverler için sürpriz olarak yer alıyor.

2007 sonunda yayınlanmaya başlayan ilk videoklip, Kalpsiz parçasına çekildi. Klibin ilk günü, Badem ve Özlem Tekin’in performansı Ata Stüdyolarında 130 farklı kamera açısıyla tesbit edildi. İkinci gün Sen Ağlama klibinden tanıdığımız 2003 Türkiye ikinci güzeli Özge Ulusoy ve sevilen oyuncu H. Sezai Paracıkoğlu’nun dış çekimleri gerçekleştirildi. Klip, Dağhan İş ( www.praxisidea.com ) yönetmenliğinde iki günde çekildi. Badem’in mevcut Youtube izlenme sayısı son beş ayda 2,5 kat artarak 2,5 milyona ulaşmış durumda ve bu etkinin daha fazlası Kalpsiz videoklibiyle gerçekleşecek gibi görünüyor.

İlk albümlerinde pop-rock tarzı, çok sesli vokalleri, akustik tınıları ve altı adet klibiyle karşımıza çıkan Badem ( www.badem.org ), on yıl önce üniversiteli üç öğrenci BArış, DEvrim ve Mustafa tarafından vokal topluluğu olarak kuruldu. Barış ve Mustafa’yı halen barındıran grubun, değişikliklere rağmen, üyelerinin adlarının baş harfleri gizemli bir şekilde Badem kelimesini oluşturmaya devam ediyor.

Müziğe, sevenlerine ve hayata yönelik centilmen tavrıyla Badem; S’ONSUZ albümündeki müzikal kalitesi, performansı ve hüzünlü parçalarıyla 2008’e damgasını vuracağa benziyor.
Mustafa Kemal Öztürk: Vokal, piyano, gitar
Barış Bahçeci: Vokal, geri vokal, gitar, perküsyon
Mert Özdemir: Gitar, banço, geri vokal
Doğaç Başaran: Bas gitar, geri vokal
Emre Yıldız: Davul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT