Bahadır Tatlıöz

Tarihler: 10 Nisan 2015 Cuma ~ 10 Nisan 2015 Cuma 21:00

Yer: Mojo

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: K.M.Çelebi Mah. Büyük Parmakkapı Sok. No:24/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 29 27

Web: http://http://www.mojobeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2015 ~ Nis 10, 2015

Pop sanatçısı Bahadır Tatlıöz, 10 Nisan'da Mojo Live Club sahnesinde...

Altı yaşında belediye konservatuvarında başladığı müzik öğrenimine 11 yaşında girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda devam eden Bahadır Tatlıöz, 13 yaşında başladığı profesyonel müzik hayatında birçok ünlü pop ve Türk halk müziği sanatçısına eşlik etti. 

Geçmiş yıllarda Avrupa'da birçok müzik festivalinde piyanist olarak sahneye çıkan sanatçı, ayrıca birçok albümde aranjör, besteci ve piyanist olarak görev aldı. Buzuki Orhan'la 2005 yılının Ekim'inde Almanya, Hollanda ve Belçika'da verdikleri 20 konserden oluşan buzuki-piyano adlı projenin turnesi oldu. 2005 yılında perküsyonist Yasin Bozkurt ile birlikte "Çalıjazz" adlı türkü ile caz müziği harmanlandığı albümlerini çıkardılar. Çalıjazz'da kendilerine Erkan Oğur, Buzuki Orhan, Cem Aksel gibi önemli müzisyenler eşlik etti. 

"Çalıjazz" toplumun folklorik müziklerini ve kimliğini öne çıkartmak ve dünyaya tanıtmak amaçlı yapılmış bir albümdür. Birçok önemli müzik adamından tam not alan albümde yine Erkan Oğur ve Buzuki Orhan gibi değerli müzisyenler eşlik etti. Albümün prodüktörlüğünü, aranjörlüğünü Bahadır Tatlıöz üstlendi. Piyano ve vokal performansında Bahadır Tatlıöz, perküsyon ve vokal performansında Yasin Bozkurt bulunmaktadır. 

Tatlıöz, "Sağduyu" adında sosyal sorumluluk projesinde "sokak çocukları, küresel ısınma ve savaş" konularını işledi ve bu projede de önemli müzisyenlerle çalıştı.

Sanatçı, 2012 yılının Mayıs ayı itibariyle tamamlamış olduğu "Yıllar" isimli yeni albümüyle müzikseverlerin karşısına çıktı. "Yıllar" isimli albümün iki klibi müzik kanallarında beğeni ile takip edildi.

Müzisyen aynı yılın kasım ayı itibari ile Gökhan Türkmen ile birlikte düet olarak seslendirdiği "Bedende Ruh Yokken" isimli şarkısı ile yine gündemde...

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT