Baki Duyarlar - Kemenjazz

Tarihler: 05 Şubat 2013 Salı ~ 05 Şubat 2013 Salı Saat: 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 28.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2013 ~ Şub 5, 2013

Türkiye’nin önemli piyanist, besteci ve eğitmenlerinden Baki Duyarlar’ın üçüncü yeni albümü “Kemenjazz” Ada Plak etiketiyle çıktı. Neredeyse tüm bestelerin ve düzenlemelerin Duyarlar’a ait olduğu albümde kendisine kemençesiyle Derya Türkan, kontrabas’da Erdal Akyol ve davulda Cem Aksel eşlik ediyor. Ayrıca projenin üç konuk müzisyeni var; yorumcu olarak İncesaz’dan tanıdığımız Dilek Türkan ve sözlere de imzasını atan Azize ve trompetiyle Şenova Ülker...

Bugüne kadar sayısız uluslararası müzisyen ile farklı projeler gerçekleştiren Baki Duyarlar’ın besteci ve aranjör kimliğinin yanısıra vokali de içeren kendine ait ilk albümü olma özelliği taşıyan Kemenjazz albümünün bir diğer özelliği ise bestelerin tamamının virtüöz müzisyen Derya Türkan’ın kemençesinden çıkardığı özel sesler eşliğinde yazılmış olmaları…

Baki Duyarlar'ın Kemenjazz projesinde kendisine eşlik eden müzisyenlerin isimleri:

Baki Duyarlar: Piyano
Derya Türkan: Kemençe
Erdal Akyol: Kontrbas
Cem Aksel: Davul

Konuk Müzisyenler
Dilek Türkan: Vokal
Şenova Ülker: Trompet

Baki Duyarlar // Biyografi

Nesilden nesle birbirinden öte müzisyen kimliklerine sahip Duyarlar ailesinin bir üyesi olan Baki Duyarlar 1967 yılında İstanbul'da doğmuştur.

Sanatçı henüz 11 yaşındayken 1978 yılında Belediye Konservatuarında profesyonel müzik eğitimine başlar. 9 yıl süren ve başarıyla tamamlanan konservatuar eğitimi sonrası 1987 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı kompozisyon bölümüne başarılı bir öğrenci olarak kabul edilir.. Burada Adnan Saygun, İlhan Usmanbaş ve Cengiz Tanç gibi önemli isimlerin öğrencisi olur.

Sanatçı, yeni ve alternatif projeler aracılığında besteci ve piyanist kimliği ile üretimlerine ve performanslarına devam ediyor. Akbank Caz Festivalinde ünlü caz müzisyenleri Sean Rickman, Kai Echkardt ve Stanislav Mitrovich ile verdiği konserin kaydını stüdyoda gerçekleştiren müzisyenin ilk albümü “Overseas” Nisan 2011'de çıktı. Hollandalı müzisyen dostları Enrique Firpi, Stanislav Mitrovic ve Eric Calmes ile beraber kaydettiği “Colors” adlı ikinci albümü ise Ekim 2011'de çıktı.

www.bakiduyarlar.com

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT