Balık Ayhan `Romanchall`

Tarihler: 04 Mayıs 2007 Cuma ~ 04 Mayıs 2007 Cuma - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1.Kategori: 39 YTL - 2.Kategori: 33,50 YTL - 3.Kategori / Tam: 28 YTL İnd: 23 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri, Kule 1 Kat:17 34330 Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83 - İş Sanat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2007 ~ May 4, 2007

BALIK AYHAN
"ROMANCHALL" (Hıdırellez Ateşi)
4 Mayıs Cuma Saat 20:00

Roman müziğinin günümüzdeki en yetkin isimlerinden Balık Ayhan İş Sanat`ı sallamaya geliyor. İstanbul`da doğan Balık Ayhan`ın, çocuk yaşlarında mahalle düğünlerinde başlayan vurmalı çalgılara olan ilgisi, daha sonra özel hocalardan aldığı derslerle devam etti ve 16 yaşında Galata Kulesi`nde profesyonelliğe adım attı. 1992`de ilk albümü "Yaşayan Ruhlar"la Türkiye çapında ismini duyurdu. Daha sonra dünya müziği tarzında "İstanbul İmparatorları" ve "Bab`ı İstanbul" albümlerini çıkardı.

Bazı filmlerin müziklerini da yapan Balık Ayhan, İş Sanat`ta vereceği konserde yeni topluluğuyla evrensel müzik çalışmalarının içersine kattığı Roman müziğini, eğlencesi, hüznünü, sevinç ve neşesini sahneye taşıyacak. Hazırlıkları iki yıldır süren "Romanchall" (Hıdrellez Ateşi) isimli bu projede bütün dünyaya yayılan Romanların eğlenceli kültürü, bahar şenliklerinden, oyunlarından, şarkılarından verilen örneklerle İş Sanat`ta müzikseverlerle buluşacak.
İşsanat


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT