Balkan & Gypsy Carnaval Vol.2 : İmran Salkan - Jazz Bazz

Tarihler: 16 Nisan 2010 Cuma ~ 16 Nisan 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Life Roof

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Life Roof

Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No:10/5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2010 ~ Nis 16, 2010

Life Roof’ta Balkan & Gypsy Karnavalı !
Baharı hissetmeye başladığımız şu günlerde Life Roof ta Kıpır Kıpır bir eğlence 16 Nisan Cuma Akşamı Sizi Bekliyor. Balkan Müziğinin ülkemizdeki en önemli kadın vokallerinden biri sayılan İmran Salkan ve Roman müziğiyle popüler müziği harmanlayan trompet ve trombonları aynı potada eritebilen Beyoğlu nun en eğlenceli gruplarından Jazz Bazz adeta bir karnavalı andıracak gecede buluşuyor !

Balkanların Kraliçesi: İMRAN SALKAN
Makedonya’dan göç etmiş bir ailenin kızı İmran... Kökenlerinin hüzünlü, çoşkulu, renkli şarkılarını seslendirme arzusu ile Balkanlara ait zengin bir repertuar oluşturdu. Müzik gruplarında solistlik yaptı. Değerli müzisyenlerle yurt içinde ve dışında çeşitli uluslararası kültür ve müzik festivallerinde yer aldı.
Balkanların her köşesinden ve farklı bir zenginliğe sahip toprakların şarkılarını orijinal dillerinde, geleneğine bağlı bir anlayışla seslendiriyor.

Balkan & Roman Müziğin Kralları : JAZZ BAZZ
En önemli özellikleri uzun süren sahne showları ve durmak bilmeyen enerjileri... Yaptıkları müziği Roman-Caz olarak adlandırsalarda Balkanların o geniş coğrafyasından en sevilen melodiler trompetlerin ritiminde hayat buluyor,ve kah kendinizi bir Balkan Düğününde kah kendinizi bir Roman eğlencesinde kimi zamanda bir Latin ülkesinin sıcak plajında hissettirecek kadar içten,samimi ve eğlenceli bir atmosfere sürüklüyor Jazz Bazz grubu...

Canlı müzik arasında Dj Uğur Şener !
Ritimler Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Kosova, Bosna ve Romanya`nın sahip olduğu bu geniş coğrafyanın en sevilen parçalarının yanı sıra; Balkan Beat Box, Goran Bregovic, Shantel, Kultur, Shock, Gogol Bordello, gibi isimlere dokunarak Türkiye’ye kadar ulaşacak. Disco Disco Partizani derken coşacak, Kültür Shock`tan "Mastika" dinleyerek zaman ve mekân kavramını kaybederek kendinizden geçecek, Burhan Öcal ritimleriyle ile göbek atacak ve Emir Kusturica`nın filmlerini dev ekranda seyrederken Start Wearing Purple`la kendinizi Balkan müziğin inanılmaz girdabında bulunacak ve neye uğradığınızı şaşıracaksınız :-)
Yılın En Eğlenceli Showlarından Biri Life Roof`ta... Bu Karnaval Kaçmaz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT