Bant 6 Yaşında Partisi - We Have Band

Tarihler: 16 Ekim 2010 Cumartesi ~ 16 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta Tam: 35,00 TL - Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2010 ~ Eki 16, 2010

16 Ekim: BANT 6 YAŞINDA PARTİSİ Sunar: WE HAVE BAND

Bant Dergisi ve Bronx Pi Sahne, eğlenceli bir konser ve çılgın bir kutlama gecesi için güçlerini birleştiriyor... Yeni sezona heyecan verici bir konuk listesi hazırlayarak bomba gibi bir programla giriş yapan Bronx Pi Sahne, 16 Ekim gecesi İngiliz elektro-pop üçlüsü We Have Band`i sahnesinde ağırlıyor.

Bu yılın ortalarında, prodüktörlüğünü, Interpol ve Grizzly Bear gibi isimlerle yaptığı çalışmalarla tanınan Gareth Jones`un üstlendiği WHB adlı albümlerini yayınlayan Manchester’lı topluluk kısa sürede Avrupa ve Amerika`da disko rock ve elektro-pop tutkunlarının favori grupları arasına girdi. We Have Band`in hareketli müziği ve seyirciyi de coşkularına ortak ettikleri canlı performansları Avrupa ve tüm dünyada önde gelen müzik ve sanat dergileri tarafından övgü dolu sözlerle tasvir edildi...

Geçen yaz ülkemizde gerçekleştirdikleri Rock`n Coke kapsamındaki performanslarıyla da Türkiye`deki hayran sayısını katlayan We Have Band, eşsiz sahne performansıyla ağızlara bir parmak bal çalmayı ihmal etmemişti. Grup bu kez festival kargaşası içinde değil, Bronx Pi Sahne`de sıradışı kostüm, enstrüman ve danslarla izleyicilerin karşısına çıkacak ve hayranlarını büyüleyecek.

BANT 6.YAŞ PARTİSİ!
16 Ekim gecesi aynı zamanda coşku dolu bir kutlama partisine de evsahipliği yapıyor... Türkiye`de sayıları gittikçe azalan ve özellikle son yıllarda neredeyse hiç benzeri kalmamış bağımsız müzik, sinema ve modern sanatın izini süren süreli yayınlar arasında ayakta kalmayı başaran Bant Dergisi, 16 Ekim gecesi Bronx`ta altıncı yaşını kutluyor.
Altı yıl boyunca düzenledikleri konser serileri ve çeşitli etkinliklerle de şehri sosyal açıdan beslemeye devam eden Bant Dergisi`nin altıncı yaşını kutlayacağı parti, dergi editörlerinden Ekin Sanaç`ın dj setiyle açılacak ve We Have Band konserinin ardından da eğlence tam gaz devam edecek.

18 yaş sınırı vardır. Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir. Konser düzeni ayaktadır. Kapı açılış 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT