Bant sunar City Star Nights by Converse No.14: Wedding Present

Tarihler: 22 Aralık 2008 Pazartesi ~ 22 Aralık 2008 Pazartesi - Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 25 YTL Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Asmalımescit - Tünel Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 - www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2008 ~ Ara 22, 2008

Bant sunar City Star Nights by Converse No.14: Wedding Present
22 Aralık 2008 Pazartesi / 22:00
“City Star Nights by Converse” Aralık ayında, The Wedding Present ile kulakların pasını silecek!
Müzikseverleri farklı gruplar ve sıra dışı performanslarla bir araya getiren “City Star Nights by Converse” Babylon’da devam ediyor. 22 Aralık’ın konuğu ise uzun süredir beklenen İngiliz Indie rock grubu The Wedding Present!

“City Star Nights by Converse” kaliteli müzik dinlemeyi seven, farklı grupları takip edenleri memnun eden konserleri ile seriye devam ediyor. İngiltere’nin indie rock grubu The Wedding Present, 1984’de Leeds’de İngiliz-pop’unun en parlak gruplarından The Smiths’in dağılışının hemen ardından kurulmuş ve “George Best” adlı ilk albümüyle gönülleri daha ilk günden fethetmişti. İngiliz müziğinin kuşkusuz kilometre taşı gruplarından biri olan grup, 1996`da Saturnalia`yı çıkardıktan sonra müziğe sekiz yıllık bir ara vermişti.

NME dergisinin yayınlamış olduğu efsane C86 toplama albümünde yerini alan The Wedding Present; Gang Of Four, The Fall ve Buzzcocks gibi gruplara olan sevdası, kasırga etkili gitarları ve David Gedge’in aşka dair anlattığı hikâyelerle, o gün bugündür de kalplerdeki tahtını koruyor. Seamonsters, Watusi,Saturnalia gibi albümleri ile İngiltere’den hareketle tüm dünyada milyonarca hayranı olan grup, bundan yaklaşık beş sene önce kız arkadaşıyla yürüttüğü grubu Cinerama ile ülkemizde sahne almıştı.

Şimdi ise İstanbul, Gedge’i The Wedding Present olarak izleme şansını yakalıyor... John Peel zamanında Wedding Present’ın dehasını şu sözlerle özetlemiş: “Gedge’in, Rock’n Roll tarihinin gelmiş geçmiş en iyi aşk şarkılarında parmağı olan biri olduğunu benimle tartışabilirsiniz. Ancak siz haksız, ben de haklı çıkarım.” Haklı çıkmak isteyenler, 22 Aralık Pazartesi gecesi Babylon sahnesinin önünde yerlerini alacaklar, orası kesin...

www.converse.com.tr
www.scopitones.co.uk


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT