Başak Yavuz Quartet

Tarihler: 22 Şubat 2013 Cuma ~ 15 Şubat 2013 Cuma 21:00

Yer: Gitarcafe

Ücret: 20 TL

Nereden Alınır: Gitarcafe

Adres: Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. Taranto Apt. No:7/1 (TNT müzigin orda) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 348 60 55 - 0216 450 26 98

Web: http://http://www.gitarcafe.com

E Posta: info@gitarcafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2013 ~ Şub 15, 2013
Başak Yavuz(vokal, kalimba)
Adem Gülşen(piyano)
Alper Yılmaz(e.bass)
Erdem Göymen(davul)

Müziğe ilkokulda aldığı piyano dersleriyle başlayan, ortaokul ve lisede gruplarda piyano, gitar çalarak ve şarkı söyleyerek devam eden Başak Yavuz, ilk bestelerini o zamandan yazıp seslendirmeye başladı. Mimarlık eğitiminden sonra Sibel Köse’nin caz vokal atölyesinde caza başladı. 2008 yılında Nardis Caz Vokal yarışmasını kazandı. Randy Esen, Baki Duyarlar, Donovan Mixon, Genco Arı, Jef Giansily’den uzun süre dersler aldı.

2009 yılında Randy Esen’in büyük desteğiyle New York’a taşındı. New School for Jazz and Contemporary Music’in caz vokal departmanında son sınıfa yerleştirildi ve bir sene sonra Manhattan School of Music’in Master programına transfer oldu. Dave Liebman, Peter Eldridge, Theo Bleckmann, Darmon Meader, Jay Clayton, Phil Markowitz ve daha birçok usta müzisyenden uzun süreli dersler aldı.

2012 yazında Master of Music derecesiyle mezun olduktan hemen sonra Dave Liebman, Peter Eldridge ve daha birçok usta müzisyenle birlikte ilk albumünü New York’da kaydetti. New York’un birçok caz klübünde, Montreal’de Upstairs Jazz Club’da, İstanbul Caz Festivali’nde ve İstanbul’un ceşitli klüplerinde bestelerini ve aranjmanlarını defalarca seslendirdi ve çok olumlu tepkiler aldi. Gitar Cafe'de, birlikte sıkça sahne aldığı Adem Gülşen, Alper Yılmaz ve Erdem Göymen'le birlikte, Mart'ta yayınlanacak ilk albümünden orjinaller, standartlar ve albümde yer almayan bazı şarkılar seslendirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT