Beat The Night presents: Nick Curly

Tarihler: 07 Kasım 2015 Cumartesi ~ 07 Kasım 2015 Cumartesi 22:00

Yer: Kloster

Ücret: 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hüseyin Ağa Mahallesi Kamer Hatun Caddesi No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0533 258 93 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2015 ~ Kas 7, 2015

Nick Curly, 7 Kasım'da Beat The Night organizasyonu ile İstanbullu house müzikseverlere bu unutulmaz gecelerden birini yaşatmak için Kloster kabinindeki yerini alacak.

2012 yılından bu zamana kadar yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Nick Curley, Resident Advisor dj listelerinde de başarı ile üst sıralara tırmandı. 

Elektronik müzik melodilerine zaman zaman canlı enstürman melodilerini usta bir şekilde yediren Nick Curly, ilk albümü olan Between the Lines ile de kendi tarzını çok net bir şekilde ortaya koymuş ve müzikseverleri kendine hayran bıraktı. Hip-hop, pop ve geleneksel müzik tınılarından ilham alan Nick Curly, yakın zamanda yayınlanan  Zoo Brazil Slop ve A Certaion Someone parçaları ile başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Kollektiv Turmstrasse, Monika Kruse, Noir ve Guti gibi başarılı isimlerle beraber gerçekleştirdiği remix çalışmaları ile de müzikseverlerden tam not almayı başardı.

Stockholm’den Tokyo’ya, Melbourne’den Ibiza’ya uzanan geniş çaplı dünya turnelerinde eğlenceli ve unutulmaz gecelere imza atan Nick Curly sizlerle buluşmak için geliyor.

- Etkinlik yetkilileri tarafından uygun görülmeyen katılımcılar, bilet iadesi yapılarak etkinlik alanına alınmayacaktır.
- 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT