Bedük

Tarihler: 16 Ekim 2009 Cuma ~ 16 Ekim 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Otto Santral

Adres: Santral İstanbul, Eski Silahtarağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir Cad. No: 1 Silahtar Mahallesi, Eyüp 34060 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2009 ~ Eki 16, 2009
Bedük, uzun bir aradan sonra ilk İstanbul konseri ile 16 Ekim, Cuma günü Otto Santralde !!!
Bedük, sezonun ilk İstanbul konserinde 16 Ekim Cuma gecesi Otto Santralde Türkiye`de İngilizce albüm yaparak başarıya ulaşan müzik kalitesi, tarzı, dili ve soundu ile kendi alanında tek olan Bedük, bir taraftan yeni albümü için stüdyo çalışmalarını tamamlarken bir taraftan da yoğun konser programına devam ediyor. Her konserinde İstanbulluların yoğun ilgisiyle karşılanan sanatçı, bu konser için hazırladığı çok özel repertuarında yeni albümünden bir şarkıya da yer verecek. Bedük hayranlarının kaçırmaması gereken gecenin biletleri Biletixte. Kapılar 23:00te açılıyor.

Bedük hakkında;
Öğretmen bir annenin ve doktor bir babanın çocuğu olarak 20 Nisan 1979da Ankarada dünyaya gelen Serhat Bedük, müzik kariyeri 16 yaşında Ankarada lise yıllarında katıldığı okul orkestrasıyla başladı.18 yaşında juicex isimli grupla Seattle Grunge ve Rock arası cover parçalarla Ankaranın en iyi müzik kulüplerinde sahne aldı.

İstanbula geldiğinde 24 yaşındaydı. Büyük bir reklam ajansında art-direktör olarak çalışmaya başladı. Bir yandan müzik kariyeri için görüşmelere devam ederken yolları Aykut Gürelle kesişti ve bir sene sonra İrem Recordstan bütün düzenlemelerini kendisinin yaptığı ve Ankara Detay Müzikte kaydettiği demosundan da iki parçanın yer aldığı Nefes almak zor isimli albümünü yayımlandı. Öne çıkan parçalar arasında Son sigaram ve Sibel Alaşın Adam isimli parçasına yaptığı yeni düzenleme vardı.

Yıllardır alt yapısını kurduğu dans müziği prodüksiyonlarını 2006 Miller Music Factory yarışmasında gün yüzüne çıkaran Bedük bu organizasyona sistematik ismiyle katıldı ve Like Tomorrow Will Never Come isimli parçasıyla en iyi dans müziği prodüktörü dalında birinciliğe layık görüldü. Bu ödül onun içinde var olan istekleri gerçekleştirmesi konusunda katalizör görevi görerek yeni albüm çalışmalarını hızlandırdı. İlk albümün üzerinden iki sene geçtikten sonra kendi müzik şirketi olan Audiology Recordsu kurmaya karar verdi ve ikinci albümü Even Betterı bu şirketten yayınladı.

İkinci albümü "Dance Revolution" ile dans müziğinde yeni bir dönem başlatan Bedük, 70lerin ve 80lerin popüler müzik anlayışını günümüze taşırken, akustik ve elektronik elemanları ustalıkla harmanladığı, progresif vokallerin ve akılda kalıcı eğlenceli melodilerin enstrümanlar ve electro beatlerle Bedük sounduna ulaştığı yepyeni bir müzik deneyimi sunuyor.

Automatik videosu ile de ekranlara müziğindeki ritmi yanıstmayı başarabildiğini tekrar kanıtlayan Bedük, yeni albümündeki parçaları sunarken, önceki albümünden hala dillerde olan parçaları da dinleyicileriyle paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT