Bedük

Tarihler: 14 Şubat 2009 Cumartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Automatik Düğün Salonu

Ücret: 30 TL - öğrenci 20 TL

Nereden Alınır: Automatik Düğün Salonu

Adres: İstiklal Cad. Acara Sk. Mısır Ap. No:2, Beyoğlu Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2009 ~ Şub 14, 2009
ÖZEL BİR SEVGİLİLER GÜNÜ DÜĞÜNÜ KONSERİ “EĞLENİYORUZ, MUTLUYUZ!”
BEDÜK
Automatik Düğün Salonu (Olimpia Event Hall / Beyoğlu)

14 Şubat 2009

Son albümü DANCE REVOLUTION ile büyük yankı uyandıran BEDÜK, 14 Şubat Sevgililer Günü düzenlenecek konsept bir etkinlikte, Beyoğlu Olimpia ismiyle bilinen mekanda sahne alıyor.

Son albümü DANCE REVOLUTION ile büyük bir başarı kazanan ve dans müzik severlerin gönlündeki tahtı sağlamlaştıran Bedük, hem parçaları hem de sahne performansıyla kitleleri peşinden sürüklemeye devam ederken, bu kez dinleyicilerle çok özel bir konserde bir araya geliyor.

“Türk Düğünü” konseptinde çekilen ve herkesin büyük beğenisini kazanan son videosu AUTOMATIK, 14 Şubat’ta düzenlenecek olan etkinliğin temasını oluşturuyor.

Etkinliğe özel olarak ismi AUTOMATIK DÜĞÜN SALONU olarak değiştirilecek olan mekan, gecenin temasına uygun olarak düğün salonu formunu alacak. Dinleyiciler, gelinlik giymiş showgirller, damatlıklı dansçılar, nikah şekerleri ve çiçekler eşliğinde çok özel bir Bedük performansına tanıklık edecek.
Kapı açılışı: 22:00
Biletler: 30 TL - öğrenci 20 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT