Beegee ile Geceni Mixle

Tarihler: 23 Kasım 2013 Cumartesi ~ 23 Kasım 2013 Cumartesi

Yer: 360 İstanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apartmanı Kat: 8 No: 163 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42 – 43 / 0533 691 0 360

Web: http://http://www.360istanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2013 ~ Kas 23, 2013

Müziği, sayısız hit parçada imzası ve yüksek enerjisi ile geniş bir hayran kitlesine seslenen BeeGee ile yeni buluşma yine 360istanbul’da... 23 Kasım Cumartesi gecesi müzik ve eğlence için hazırlanın...

Türkiye’de unutulmaz DJ performanslarına ismini veren, elektronik müziğin yıldızı BeeGee, 23 Kasım Cumartesi gecesi yine 360istanbul’da müzikseverlere ev sahipliği yapıyor.

Müzik kariyeri boyunca Türkiye’de elektronik müziğin gelişmesini destekleyen BeeGee, DJ kimliğinin yanı sıra kurduğu radyolar, gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar ve yaptığı prodüksiyonlarla adından sıkça söz ettiriyor. BeeGee, elektronik müzik alt yapısını Türkçe sözlerle bir araya getirerek Hande Yener, Ozan Çolakoğlu, Tarkan ve Manga’ya yaptığı remixler ile de Türk dans müziğine yeni bir yön veriyor. Trance müziğin bugün Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden biri olan BeeGee, tüm çalışmaları ile uluslararası arenada da büyük başarıların sahibi olmaya devam ediyor.

BeeGee, unutulmaz bir DJ seti için 360istanbul’da turn table’in başına geçecek. FG 93.7’nin sevilen DJ’i Ali Efe Dinç ile warm up setiyle sizi geceye hazırlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT