Behzat Cem Günenç Klasik Gitar

Tarihler: 11 Mart 2016 Cuma ~ 11 Mart 2016 Cuma 11 Mart 2016 20:00

Yer: CreAtolye

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2016 ~ Mar 11, 2016
Değerli eğitimci, gitarist, besteci Behzat Cem Günenç bu konserde Dyens, Villa-Lobos ve kendi bestelerinden oluşan seçki bir repertuvar ile dinleyiciler ile buluşuyor. Ayrıca konserde son çalışması olan Aşık Veysel'in "Uzun ince bir yoldayım" eserinin klasik gitar düzenlemesinin ilk seslendirilişini gerçekleştirecek.

Behzat Cem Günenç Hakkında:

1980 Ankara doğumlu gitarist Behzat Cem GÜNENÇ müzik eğitimine küçük yaşta Ercan TANİŞ ile başladı. 1993 yılında T.R.T. için klasik gitar video klipleri hazırladı. 1994 yılında İtalyan gitarist Roberto PORRONI’nin desteği ile burslu olarak İtalya’da ve İsviçre’de Ustalık Sınıflarına katıldı. 1998 yılında Heinz WALLISH ile Viyana Devlet Konservatuarı’nda 2000 yılında da Graz Şehir Konservatuarı’nda Johanne PALIER ile konser gitaristliği çalıştı ve bu şehirlerde çok sayıda konserler verdi. 2003 yılında askerlik görevini müzisyen olarak Kars şehrinde 300 solo resital vererek onur belgesi ile bitirdi. Gitarist olarak Fazıl SAY, Necati GİRAY, Cem KÜÇÜMEN, Ceyhun SAKLAR, METE ÇARIKÇI gibi kompozitörlerin eserleri’nin ilk seslendirişlerini gerçekleştirmiştir. İ. T. Ü. Gitar Festivali ve K.T.Ü. Gitar Festivali organizatörlerindendir. Konser gitaristliği eğitimi yanı sıra 2004–2009 yıllarında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarında Müzikoloji eğitimi aldı. 2009 yılında “Türk Klasik Gitar Metotlarının İncelenmesi” başlıklı bitirme çalışmasını hazırlayarak kendi özgün klasik gitar metodunu oluşturdu. 2010 yılında “Klasik Gitar Çalmak İster misiniz?” isimli gitar metodunu yayınladı. 2010 yılında İTÜ Devlet Konservatuvarı Yüksek Lisans Programında kompozisyon, orkestrasyon,  oda müziği yazımı, atonal müzik dersleri aldı. 2011-2014 yılları arasında Fazıl SAY’ın kopisti ve ekibinin müzik danışmanı olarak çalıştı. Yurtiçi ve yurtdışında sayısız konser, festival ve organizasyonda görev aldı. Kopist olarak yazdığı eserler arasında 2. Senfoni “Mezopotamya”,3. Senfoni “Universe”, Piyano Konçertosu ”Su”, Ney Konçertosu ”Hezarfen”, Piyano-Çello Sonatı ”4 Şehir”, Klarnet-Çello Sonatı, Ses gibi bugün dünya klasik müzik repertuvarında önemli yere sahip eserler bulunmaktadır. Akademisyen olarak Behzat Cem GÜNENÇ İTÜ Devlet Konservatuarı Yarı Zamanlı Çalgı Eğitim Programında öğretim görevlisi olarak klasik gitar dersleri vermiş bugün ise görevine Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünde ve Nişantaşı’nda kendi özel stüdyosunda devam etmektedir.

- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT