Belinda Carlisle

Tarihler: 06 Kasım 2010 Cumartesi ~ 06 Kasım 2010 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Genel Giriş Ayakta: 69,00 TL, Sahne Önü: 120,00 TL, VIP: 180,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Küçükçiftlik Park

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi, G 52 Çömlekçi Sok. No:30 Maslak İstanbul Maçka İstanbul

Telefon: 0212 328 05 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2010 ~ Kas 6, 2010

17 Ağustos 1958 Hollywood doğumlu, tamamı bayanlardan oluşan The Go-Go`s grubunun vokalisti ve eskilerin en başarılı Amerikalı pop müzik sanatçısı, bir döneme damgasına vuran ve hafızalarımızdan hala silinmeyen "La Luna" ve "Heaven is A Place on Earth" parçalarının yaratıcısı "Belinda Carlisle" 6 Kasım`da Türkiye`de hayranlarıyla buluşuyor.

Carlisle`in ilk müzik macerası, arkadaşı Jane Wiedlin`le birlikte kurdukları "The Go-Go`s", rock tarihinde kendi müziklerini besteleyip çalmis ilk bayan grubu olarak 80`li yılların başlarında en başarılı Amerikan topluluklarından biri haline geldi. 1985 yılında Carlisle gruptan solo kariyer yapmak için ayrıldı.

Carlise`in kendi adını verdiği ilk solo çalışması olan "Belinda" 1986 yılında I.R.S Records`tan çıktı. Yaz hit şarkısı olan "Mad About You" çalışmasını , Motown etkileşimli "I Feel The Magic" single`i izledi. Carlise 2. albümü 1987 yılında piyasaya çıkan "Heaven On Earth" ile Amerika ve Ingiltere`de listelere üst sıralardan giriş yaptı. "Heaven on Earth" albümünden çıkan ilk single "Heaven is a place on Earth", Amerika ve İngiltere başta olmak üzere çoğu ülkede pop müzik listelerinde zirveye tırmandı. Bu başarısının arkasından 1990 yılında üçüncü albümü "Runaway Horses"in çıkış parçaları "Summer Rain" ve "La Luna" ile hayran kitlesini genişleten ve Avrupa`da listeleri zorlayan sanatçı uzun bir dönem adından söz ettirmeyi başardı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT